«Mageplask» og useriøst valgkamputspill fra Storberget

Gikk i vannet: Knut Storberget og Mona Vauger gikk i vannet under sitt valgkampfremstøt på Skjærhalden onsdag. Wiggo Sørlien kaller det mageplask.

Gikk i vannet: Knut Storberget og Mona Vauger gikk i vannet under sitt valgkampfremstøt på Skjærhalden onsdag. Wiggo Sørlien kaller det mageplask. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Det ville nok vært lurt av Storberget å sette seg bedre inn situasjonen på Hvaler, før han som bedreviter uttaler seg som han gjør, skriver Wiggo Sørlien, Hvaler Frp, om Knut Storbergets «dom» etter besøket onsdag.

DEL

Meninger

I sitt besøk på Hvaler nylig kom stortingsrepresentant Knut Storberget med en dyster beskrivelse av Hvaler-samfunnets fremtid. Sammen med Mona Vauger, Hvaler Ap, gikk han bokstavelig talt i vannet på Skjærhalden.

Han mener Frps politikk kan bety slutten på Hvaler-samfunnet slik det er i dag. Han ramser opp at Frp sentralt vil fjerne eiendomsskatten, åpne for å bygge i strandsonen og fjerne boplikten.

Det ville nok vært lurt av Storberget å sette seg bedre inn situasjonen på Hvaler, før han som bedreviter uttaler seg som han gjør. At Mona Vauger tar del i svartmalingen er ikke overraskende, men Vauger burde kjenne de faktiske forhold bedre.

Skremselen Mona Vauger prøver seg på med å si at svabergene vil bli utilgjengelige for folk flest er i beste fall en misforståelse. Fremskrittspartiet vil på ingen måte ha et frislipp av hytteutbygging i strandsonen. Og tror virkelig Storberget at lokalpolitikerne med Frp ved roret vil bli tvunget til å gå bort fra sine valgløfter?

På Hvaler har det vært borgerlig flertall i ti år, og resultatene som kommunen har oppnådd innen blant annet oppvekst og omsorg kan vi være stolte av. Lytter vi til ungdommene i øysamfunnet, vil vi høre at Hvaler er et godt sted å vokse opp og bo i. Hvaler Frp synes Knut Storbergets besøk på Hvaler var et useriøst valgkamputspill.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags