Gå til sidens hovedinnhold

Et rop om «kjøttvekt» og «mannekraft» for å redde Hvaler

Artikkelen er over 3 år gammel

– Jeg er til og med villig til å gå inn i en storkommune, hvis en annen politisk sammensetning i toppen kan få stoppet uvesenet, skriver Gunnar Falck i denne protesten mot pukkverk, skolesammenslåing og parkeringshus i Hvileberget på Skjærhalden.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Noen! Kom og hjelp oss på Hvaler! Vi er i en desperat situasjon nå, påført oss av udugelige politikere. Den utgjøres faktisk av tre forhold:

1. Vi står i fare for å bli påført ET PUKKVERK i Skjærgårdsparadiset!  Joda, med støv, støy og økt tunnelbelastning. Midt i verneverdige områder.

2. De vil ødelegge skolen vår! Bryte opp trygge, fortrolige barneskolemiljøer i vest og øst, og samle alt i en mastodont-skole midt i kommunen! Snakk om unødvendig fremmedgjøring av små barn!

3. Og aller verst: De vil bygge parkeringshus i Hvileberget på Skjærhalden! Fjellet blir ei stor høltann, med brutale tilførselsveier, boligblokker, ødeleggelse av det fine sand-veinettet vest for rv 108 osv…

Send hjelp! Vi klarer ikke stoppe alt dette sjøl! Aksjoner? Joda, men det trengs «kjøttvekt» og «mannekraft» -  mer enn vi har sjøl – hvis det skal ha nødvendig tyngde. Jeg er til og med villig til å gå inn i en storkommune, hvis en annen politisk sammensetning i toppen kan få stoppet uvesenet.

Folk vil ikke ha urbanisering og Oslo-forhold når de kommer på besøk! De vil ha HVALER…


 

Kommentarer til denne saken