Hva er forskjellen på å tillate Nordisk Front og Rødt/NKP-ML?

Gay Pride i Köln 2015: Ronny Ahlsen Nilsen mener at det han kaller homolobbyen gjør alt de kan for å påvirke folk, gjerne barn og unge.

Gay Pride i Köln 2015: Ronny Ahlsen Nilsen mener at det han kaller homolobbyen gjør alt de kan for å påvirke folk, gjerne barn og unge. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

Jeg lurer på hva Dan André Syversen mener er forskjellen på å tillate Nordisk Front og Rødt/NKP-ML? Hva er forskjellen, annet enn ditt subjektive synspunkt, selvsagt?

Hvorfor er det greit at en liten gruppe ekstremister får gå og propagandisere for homofili, for gjenopprettelsen av Sodoma og Gomorrah? Hvorfor skal våre barn og unge være vitne til et kvalmt show ala «gaypride» - som selv titusener av mange homofile også hater?

Når skal zoofile, dendrofile, nekrofile osv, få sine egne «parader»? 

Selv har jeg ingen verdens ting til overs for en organisasjon som lever i 30-tallet med tanke på jødekonspirasjonene, men akkurat dette med å «knuse homolobbyen» er jeg helt enig i. Legning har gått fra å være noe privat, til å bli en slags fanekamp.  Noe det IKKE skal være i et normalt samfunn; hva folk gjør med hverandre innenfor fire vevgger har ingen noe med; men jeg har noe med å bli offer for «gaypride», som egentlig bare er en ultrafeminin syrefest/technofest.

Jeg vil heller se NF marsjere, hvis jeg må velge.

Jeg så en video som enkelte sosialister vil klassifisere som «konspirasjonsteoretisk». Vel, i denne, som er ti år gammel, snakker de om hvordan «den fremtidige homolobbyen» kommer til å fungere; og alt som ble sagt har vist seg å stemme i ettertid.

Først kom kravet om «aksept», noe som er gitt i Norge; 99.9 prosent av folk bryr seg ikke om andre er homofile. Så kom kravet om at det skal «frontes», det skal opp og ut i verden; noe man ser gjennom gay pride, homolobbyen og andre krefter som gjør alt de kan for å påvirke folk, gjerne barn og unge.

Så fikk de sin egen dag, en «internasjonal homodag» - og nå kommer ekskludering; folk som er imot homolobbyen blir hengt ut av media, mange mister jobben og helvete bryter løs, kun fordi man har motsatt mening av en økonomisk mektig aktør.

Man «må» elske homolegningen, hvis ikke så er man politisk ukorrekt, «50-talls holdninger» og alt det andre svadaet som venstresidens disipler gulper opp.

Vi lever i et fritt demokrati, og såklart skal slike grupper som NF få marsjere, når grupper som «Palestinakomiteen» får stå i gågata og servere løgner og 30-tallsretorikk om Israel.

Hvorfor skal det være forskjell?


 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags