Etterlyser svar om mulig ulovlig fasadeendring

Tor Gudim har engasjert seg i byggesaker, og etterlyser svar fra Fredrikstad kommune: – Jeg synes det skulle være unødvendig å skrive brev til bladet.

Tor Gudim har engasjert seg i byggesaker, og etterlyser svar fra Fredrikstad kommune: – Jeg synes det skulle være unødvendig å skrive brev til bladet.

Av

Åpent brev fra Tor Gudim til bygnings- og reguleringssjef Anna Auganes.

DEL

Leserbrev 

I vår sendte jeg en mail til en saksbehandler om mulige ulovligheter ved fasadeendringer på Holmen, uten å få svar. Etter en tid sendte jeg en kopi til deg, uten svar å få svar, og purret opp etterpå,  uten svar.

Nå er sommeren og ferietid over, så nå får jeg prøve igjen. På kommunens sider om byggesaker kan en søke opp alle saker som er til behandling, men jeg finner ikke noe på adressen jeg henviste til.

Det er så mange fine hus på Holmen og mange som rehabiliterer sine hus, og da er det synd at noen gjør som de vil og ikke en gang søker om det. Jeg har tidligere stilt spørsmål i en annen sak om det blir ilagt straffegebyr ved slike ulovligheter, uten å få svar.

Så vidt jeg vet skal det svares innen 30 dager ved henvendelser til kommunen. Jeg synes det skulle være unødvendig å skrive brev til bladet, så kan du kanskje si: Hvorfor ringte du meg ikke?

Min erfaring med det offentlige er at kun skriftlig henvendelse er godt nok. Du kan lete i mailene og finne mine henvendelser den 11.3, 23.3 og den 23.4.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags