La de frie damer være i fred

– Jeg synes det er ganske sykt at høyskolen skal vurdere om jeg er skikket til å være vernepleier fordi jeg viser frem en pupp i ny og ne, sa Lene Antonsen i intervjuet med Fredriksstad Blad.

– Jeg synes det er ganske sykt at høyskolen skal vurdere om jeg er skikket til å være vernepleier fordi jeg viser frem en pupp i ny og ne, sa Lene Antonsen i intervjuet med Fredriksstad Blad. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Høgskolen i Østfold protesterte på at student Lene Antonsen var toppløsmodell på fritiden. Det har Thor Rino Olsen ingen forståelse for.

DEL

Leserbrev 

Ja, så har denne frisinnede og frimodige kvinnen, som sikkert er god og ærlig i sitt virke i og for Fredrikstad kommunes innbyggere, stått frem og blottlagt seg med noen nakenbilder av overkroppen sin, med noen frodige og flotte bilder av puppene sine. Hva er så farlig med det da? Hun ser mest sannsynlig på dette som noe helt naturlig, og ikke noe å skamme seg over. Og hun har min fulle støtte. 

På åttitallet spilte jeg med en kjent Fredrikstad-musiker, som egentlig var fra Borgenhaugen ved Sarpsborg, Jan Oddvar Clausen, bedre kjent som Blacken, og som døde på vårparten 2014. Vi spilte i Peepe Cooper/Blacken & Co bandet, og han Jan skrev mange låter som finnes innspilt på LP-/CD-plater. Deriblant en titulert som «Puppen bar», og som ble en lokal og nasjonal hit.

Så la de frie damer være i fred, la dem få lov å gå med puppen bar.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags