Det norske helsevesenet og de ansatte på Kalnes. Bedre finnes ikke!

Lisa Skaret er storfornøyd med hjelpen hun fikk under et dramatisk sykeopphold på Kalnes i jul- og nyttårshelgen.

Lisa Skaret er storfornøyd med hjelpen hun fikk under et dramatisk sykeopphold på Kalnes i jul- og nyttårshelgen.

Av
DEL

LeserbrevNå er reisen kommet til ende og jeg sitter i min egen stue og er takknemlig for å ha kommet gjennom reisen like hel.

Denne reisen opplevde jeg på landets nyeste sykehus og priser meg lykkelig over at de var der da jeg trengte det som mest. At de har et tilbud som sørget for at blodet mitt ble renset for karbo, som har maskerespirator som tok over jobben med å puste når ikke jeg orket mer selv. Som har topp tilbud på hjertesiden som settes igang når flimmeret raser i ei allerede tynn og utfordret brystkasse. Som setter "kraner" rundt armene mine for å slippe å stikke. Som stiller med alle typer astmamedisin, og som stille og rolig lytter til ei voksen dames fortellinger når hun i sin fantasiverden ser rødbrannede katter uten hode vandre rundt på intensiven. Som hele tiden har vært opptatt av min verdighet og har tatt vare på mine grenser når jeg ikke lengre selv klarte det, men som også på en meget god måtte fortalte meg at enkelte grenser strekker du ikke så langt en gang til, samtidig som influensaen fikk skylden.

Jeg har blitt kjørt fra avdeling til avdeling. Over alt er det fullt. Nysykehuset er full av korridorpasienter, det er trangt, men alle som jobber her er like bilde og forståelsesfulle.

De har sørget for at jeg som pasient følte meg trygg, og de har tatt godt vare på min kjære og latt ham bli med hele veien på denne reisen fra tidlig 1. juledag til i morgen 3. januar. En reise som har vært dramatisk til tider, men med den forståelsen de har vist de som jobber der og informasjonen som er gitt, har vi kommet godt gjennom den.

Takk til det norske helsevesenet og takk til alle ansatte på Kalnes, sykehuset i Østfold. Bedre finnes ikke!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags