Til alle som hevder at helsevesenet ikke funker; det stemmer ikke!

Av
DEL

LeserbrevUndertegnede var uheldig, snublet/falt da hytta på Brattestø ble besøkt i helgen. Resultat; åpent brudd i to fingere i høyre hånd. En nabo kjørte meg til Legevakten på Kråkerøy. Fryktet lang ventetid, men nei. Jeg kom inn med en gang, dyktige og blide sykepleiere/lege satte i gang øyeblikkelig, renset såret, stabilisert fingere som var helt ute stilling. De besluttet å sende meg til Kalnes, taxi ble rekvirert og avgårde bar det. Har lest mye negativt om Kalnes, og var nok en gang forberedt på ventetid. Ble sendt direkte til ortopedisk poliklinikk, der skjedd alt i express tempo. Røntgenbilder ble tatt, positive sykepleiere og leger fortsatte det Legevakten hadde påbegynt. Ringfingeren ble dratt på plass og tapet til langemann, såret mellom fingrene sydd. Lillefingeren ga de opp, Ullevål ble kontaktet, de ønsket besøk av meg med en gang, ny taxi ble rekvirert, så bar det av gårde til Ullevål. Samme positive mottagelse, samme positive ansatte. Lillefingeren kom på plass, hånden gipset og tid for operasjon av langemann bestilt. I morgen skal den stives opp.

Nå lurer jeg på, hvorfor er det nesten bare negative/sure personer som går til avisen og forteller hva de opplever. Det eneste negative jeg opplevde var fallet, resten var en positiv reise. Alle var opptatt at jeg, en gubbe på 77 år fra Oslo, skulle bli bra igjen.

Til alle som hevder at helsevesenet ikke funker, kontakter aviser for å fortelle hvor dårlig stell det er; det stemmer ikke, helsevesenet funker.

Til alle som opplever det samme som meg, fortell om det.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags