Hva skjer med Onsøyheimen og sykehjemsplasser?

Jan Paus, tidligere ordfører og nå listekandidat for KrF.

Jan Paus, tidligere ordfører og nå listekandidat for KrF.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Kommunen har vel ikke fått flere sykehjemsplasser på tross av nytt hjem på Østsiden. Kan ordføreren redegjøre, ber Jan Paus.

DEL

Leserbrev 

Jeg møter dette spørsmålet av og til. Jeg synes derfor at dette spørsmålet bør stilles til ordføreren og ber om en orientering.

Vi har jo hørt at Onsøyheimen skulle restaureres og at beboerne og de ansatte skulle overføres til det nye sykehjemmet på Østsiden og andre steder. Det vil vel si at kommunen ikke har fått flere plasser på tross av nytt hjem. Det blir også antydet at når Onsøyheimen er ferdig, så skal det flyttes beboere dit fra andre hjem som skal restaureres.

Det vil jo si at det går endra lenger tid før antall plasser økes. Men spørsmålet blir jo da om hvordan dette planlegges. Mange har jo tenkt at med en gang Onsøyheimen ble fraflyttet så var planene klare og arbeidet startet umiddelbart. Vil det bli sånn også i neste runde?

Har dette noe med at kommunen bygger nye hjem og at de ikke har driftsmidler og på den måten skyver dette foran seg, eller er det direkte dårlig planlegging og framdriftsplan. Hvis det er det siste, så er det en utfordring både tidligere og nye politikere og partier møter ved årets valg.

Jeg kjenner ordføreren som en ryddig og klok politiker, så jeg tror det vil være nyttig for mange at han kommer med en klar og lettfattelig forklaring for alle oss som undres.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags