GIF-Joggen er nytt tilbud til alle i klubben der alle skal trives

På sponsorbesøk: Ildsjelene i GIF-Joggen, Roar Olsen (til venstre) og Freddy Nordenberg, på besøk hos Merethe Danielsen og sin nye sponsor Bakke AS på Bruket Brygge. 

På sponsorbesøk: Ildsjelene i GIF-Joggen, Roar Olsen (til venstre) og Freddy Nordenberg, på besøk hos Merethe Danielsen og sin nye sponsor Bakke AS på Bruket Brygge.  Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– GIF-Joggens tilbud i Gressvikmarka er åpent for alle, enten de er medlemmer i GIF eller uorganiserte turgåere og joggere. Et sånt åpent og inkluderende tilbud liker en sponsor som også ønsker å gi noe tilbake til lokalsamfunnet.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I januar kom en mail til Gresvik IF fra markeds- og kommunikasjonsansvarlig i et av Norges største boligbyggerselskaper, Bakke AS. Budskapet var tydelig; «Vi er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet og ønsker å komme i dialog vedrørende sponsormuligheter».

I dag er sponsoravtalen mellom Bakke AS og Gresvik IF på plass, og det Bakke AS falt helt spesielt for med klubben der alle skal trives, var grunnfilosofien til GIF-Joggen, et tilbud nettopp til absolutt alle. Og det ble et hyggelig førstemøte da Roar Olsen og Freddy Norenberg fra GIF-Joggen traff Merethe Danielsen og Silje Edmann fra Bakke AS på Bruket Brygge.

Hva er det med Bakke AS som gjør at de falt spesielt for nettopp GIF-Joggen?

Prosjektsjef Merethe Danielsen i Bakke fortalte at de synes det er veldig bra med GIF-joggen er at dette er et godt lokalt initiativ som ikke utestenger noen. Det er slik Bakke, som står for utbyggingen av 150 leiligheter på Bruket Brygge på Gressvik, også vil ha det. De ønsker å bygge noe for alle.

Gresvik IF hadde før GIF-Joggens formelle innlemming i GIF på generalforsamlingen tidligere i år, håndball, fotball, barneidrett og stisykling. Heldigvis, for både Gresvik IF og lokalsamfunnet, har klubben nå også GIF-Joggen på laget. GIF-Joggen tilbyr turgåere og løpere både et inkluderende fellesmiljø, alenetid i marka og tilpasset aktivitet for de aller, aller fleste. Og det hele handler mest om å konkurrere mot seg selv.

- Løp eller gå mot deg selv, sammen med andre! er et godt slagord for GIF-Joggen, sier en av ildsjelene, Freddy Norenberg, samtidig som han minner oss på at man kan nyte fredagskvelden med ekstra god samvittighet etter en runde i den flotte Gressvikmarka.

GIF-Joggen er åpen for gå- og løpeturer i Gressvikmarka hver fredag. Oppstart for de som ønsker å gå løypa på 3,9 km er klokken 17:15. For de som ønsker å løpe er det start 17:30. Roar Olsen og Freddy Nordenberg er ildsjelene som holder i trådene.

Leder Roar Olsen i GIF-Joggen er veldig takknemlig ovenfor Bakke AS for sponsorstøtten. Det gir gode muligheter til både å tilrettelegge og å motivere flere til å benytte seg av tilbudet i Gressvikmarka.

Sponsoravtalens innhold er både økonomisk støtte og godt med treningsutstyr som GIF-Joggen kan dele ut til joggere ved riktige og passende anledninger. Dialogen mellom Bakke AS og GIF-Joggen ble nærmest like idyllisk som leilighetene på Bruket Brygge ser ut til å bli, og inneholdt også en prat om et mulig langsiktig samarbeid. Det ble utvekslet tanker og ideer om noen meget interessante felles prosjekter mellom Bakke AS og klubben fra Trondalen der alle skal trives. Det blir spennende å se hva det konkret kan føre til.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.