«Gjengs leie»: Skal vi betale med monopolpenger?

Anders Fjäll Stenstad forteller at har måttet ty til kredittkort for å betale husleie. I tittelen stiller han spørsmål om monopolpenger kan brukes til å betale?

Anders Fjäll Stenstad forteller at har måttet ty til kredittkort for å betale husleie. I tittelen stiller han spørsmål om monopolpenger kan brukes til å betale?

Av

Anders Fjäll Stenstad er sterkt kritisk til husleiepåslaget i omsorgsbolig. Hele 71 prosent har leien økt på halvannet år.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Som kjent har Fredrikstad kommune vedtatt noe de kaller gjengs husleie. Dette har resultert i at vi som bor i øvre del av omsorgsboligene i Fredenlund har fått ett husleiepåslag på hele 71 prosent de siste 18 månedene. Dette er jo helt vanvittig og det er flere av oss som rett og slett ikke har økonomi til å betale nesten 100.000 kroner i året for å bo.

Leilighetene er gamle, dårlig vedlikeholdt, (ventet seks år på et dusjkabinett og to år på en vindfangsdør) og flere har fuktskader.
Et annet moment som er helt uforståelig er at samme type leilighet, er priset fra 5.600 til 7.803 kroner per måned!

Den eneste jeg vet om i fredrikstadpolitikken som har stilt opp for kommunens leieboere, er Bjørnar Laabak.

Det som var ment for boliger til folk som trengte tilsyn og omsorg, og til folk som ikke var i stand til å løpe 200-meteren lenger, har blitt til et oppbevaringssted for kommunens tapere, og de bor som kjent på kommunens regning.

Min leilighet har nå blitt så kostbar at jeg må ty til kredittkort for å betale min husleie! Hva gjør jeg når kredittkortene er makset, forventer dere da at jeg tyr til gatespill i Nygaardsgata for å tigge penger? Er det slik dere vil behandle deres leiekunder?

Den eneste jeg vet om i fredrikstadpolitikken som har stilt opp for kommunens leieboere, er Bjørnar Laabak. Ære være ham for det, og stor skam til dere andre som kaller dere folkets tjenere.

Jaggu sa jeg smør!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags