Sperret for rullestol under Idyllfestivalen

Idyllfestivalen er sperringer om mye folk. Rullestolbruker Jan Erik Jensen klager på at han ikke kom frem på grunn av sperringene.

Idyllfestivalen er sperringer om mye folk. Rullestolbruker Jan Erik Jensen klager på at han ikke kom frem på grunn av sperringene. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

– Vil ikke byen at vi handikappede skal få delta på utearrangementer? spør Jan Erik Jensen etter at Idyllfestivalens sperringer gjorde det for trangt å komme frem.

DEL

Leserbrev 

Nå er jeg skikkelig forbannet. Hvor er Handikapforbundet her i byen når noe skal arrangeres? Var en tur i byen lørdag. Kjørte en tur med rullestol bort hele gågata, svingte ned mot torvet. Mange mennesker ute der, så jeg kom meg ikke inn på 7-eleven på grunn av gjerdet (Idyllfestival).

Jeg snakket med noe jenter som jobbet med festivalen. En av dem gikk for å få tak i en som hadde med gjerdet å gjøre, men ikke noe skjedde da. På andre siden der avisa holder til, var det parkert flere biler, og gjerde helt inn til bygget. Ikke fremkommelig der heller.

Jeg kjørte opp i gågata igjen, bort til Narvesen, og ned mot torvet derfra. Der var det fremkommelig med rullestol langsmed butikkene, jeg kjørte helt ned til fiskebrygga, langsmed kanten og opp ved Pharma. Stopp i Storgata. (Så tok jeg en tur bortover brygga og så på livet.) Etter ca. én og en halv time var jeg tilbake på torvet. Billettsalget hadde startet, men det var ikke slik at en rullestol kunne kjøre inn, det var for smalt, ca. 50 cm. Kjørte opp mot 7-eleven, ingenting er gjort der.

Det var det samme i fjor, og jeg skrev om det da også.

Hvor er Handikapforbundet her i byen? Og vet ikke arrangørene at de skal kontakte forbundet når noe skal arrangeres slik? Vil ikke byen at vi handikappede skal få delta på utearrangementer? Men Glommafestivalen skal ha ros, der er vi med.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags