Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor er parkeringsplassene øverst i Bjørndalsveien stengt?

Artikkelen er over 3 år gammel

– Burde det ikke være et poeng å gjøre atkomsten til den naturperla Fredrikstadmarka er lettest mulig? spør Kjell Mangset.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Øverst i Bjørndalsveien, i sørenden av Første dam, er det etter min mening to aldeles utmerkede steder å sette fra seg bilen for dem som skal inn i Fredrikstadmarka. De er nå stengt.

Jeg har søkt både i Google, i Fredrikstad kommunes hjemmesider og i Fredriksstad Blad uten å finne noe annet om saken enn at det etter stengningen har blitt i overkant med parkering i Bjørndalsveien, noe som hindrer fremkommeligheten for dem som bor der.

Uansett hvordan jeg vrir hjernen, klarer jeg ikke finne noen rimelig grunn til hvorfor disse parkeringsplassene er stengt.

Jeg vet at det er en stor parkeringsplass ved Stjernehallen. Det er helt greit å gå derfra, men det er vel ikke dermed en grunn til å stenge en enda greiere atkomst. Fra øverst i Bjørndalsveien er det bedre vei, og lettere å komme frem med for eksempel en barnevogn.

Burde det ikke være et poeng å gjøre atkomsten til den naturperla Fredrikstadmarka er lettest mulig?

Jeg tar det for gitt at det er kommunen som har stengt parkeringsplassene, så jeg håper at Fredrikstad kommune kan gi meg og andre en god forklaring.

Kommentarer til denne saken