Hei, jeg er kjøpmann på Rema 1000 på Sellebakk

Mads Hemstad fra Rema 1000 delte ut roser da butikken åpnet etter flyttingen til Østsiden Storsenter før jul.

Mads Hemstad fra Rema 1000 delte ut roser da butikken åpnet etter flyttingen til Østsiden Storsenter før jul. Foto:

Av
DEL

MeningerVi driver idag en bedrift med 19 ansatte som hver dag gjør det ytterste for at vi skal tilfredsstille sjefen vår, nemlig kundene våre.

De siste dagene har det kommet informasjon om at vi skal kutte i sortimentet. Og ja, det stemmer at mange produkter vil forsvinne ut av hyllene, men det som ikke har kommet så godt frem i de sosiale medier og media generelt, er at det vil komme inn utrolig mange nye og spennende varer også. Vi ønsker å skille oss ut fra de andre kjedene og ha mer spennende utvalg enn dem.

De siste dagene har det haglet med meldinger på alle plattformer. Folk som sitter i kassa og vi som er ute i butikk har virkelig fått kjenne på kroppen hvordan det er å ikke bli likt pga at vi skal gjøre ting litt annerledes.

Hos oss skal vi fortsatt ha Fredrikstad Pils og andre produkter fra Borg Bryggerier. I tillegg kommer nye og spennende ølsorter inn i hyllene. Ja, det ser ut som om Mack og Aass forsvinner ut, men pr.dags dato så selger de utrolig dårlig her på Sellebakk, så andre bryggerier fortjener plassen i hyllene bedre.

REMA 1000 er den minste aktøren i dagligvare-Norge, og vi får dermed de dårligste forhandlingskortene. Til tross for dette har vi i Rema 1000 de laveste prisene over tid, og hvis vi skal fortsette med dette, må vi få de BESTE forhandlingskortene. Dette får vi kun til ved å øke kjøpene fra noen leverandører, og følgelig kutte ut eller redusere kjøpene fra andre. Dette gjør at vi fortsatt kan ha de laveste prisene og i tillegg fremskaffe nye og unike produkter.

Mange har i sosiale medier oppfordret til boikott av Rema 1000 for å støtte de leverandørene som kan bli rammet av oppsigelser.

Det er ikke toppene i Rema systemet dere da vil ramme. Det er oss lokale kjøpmenn (som driver vår egen butikk) og våre ansatte som vil rammes. Vi som hver dag gjør vårt beste for å levere mest mulig varer av beste kvalitet til laveste pris. Reitanfamilien vil nok klare seg godt uansett.

Husk at også vi på Rema Sellebakk (og alle Rema 1000 butikker i Østfold for øvrig) er en lokal aktør som handler enorme mengder varer fra lokale bedrifter som Fjordfisk, Fader Martin, Christensen Bakeri, Salatmesteren på Gressvik, Tistedal Delikatesse, Troll, Nøisom, Manstad Kjøtt, Askim Frukt og Bærpresseri og mange flere.

I butikken min jobber det mange fantastisk flotte mennesker som jeg er så heldig å få være sammen hver eneste dag. De fortjener ikke dette og jeg oppfordrer alle våre flotte eksisterende og nye kunder til å gi de ansatte i butikken et klapp på skuldra, et smil og kanskje til og med en hyggelig tilbakemelding. Hvis du ønsker å diskutere så snakk gjerne med mÆ :)

Velkommen gamle og nye kunder. Vi skal gjøre det vi kan for at dere skal bli fornøyd.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags