Jordkabel på hele Kråkerøy

Av
DEL

LeserbrevDet var svært hyggelig å lese i avisen 6.okt at Ordfører Nygård og Fredrikstad kommune ønsker jordkabel på strekningen fra Ulvedalen og frem til Femdal. Dette skal kommunen ha ros for! Nå er det viktig at politikerne faktisk stemmer for å bevilge disse pengene og ikke bare prater.

Men, dette er en delseier for befolkningen på Kråkerøy og spesielt for dem som bor nord for Femdal. Det er dette vi har jobbet for i Kråkerøy LSU i lang tid, men vi må ikke glemme de som bor sør for Femdal. Kråkerøy LSU ønsker fortsatt at kommunen også skal bevilge de resterende pengene, slik at det blir jordkabel på hele Kråkerøy. Vi kommer fortsatt til å jobbe for jordkabel på hele strekningen og vår oppfordring til de som bor sør for Femdal er at dere må komme på banen nå, for behandlingen i kommunen er satt til 12. oktober i formannskapet og den 19.oktober i bystyret.

Kråkerøy LSU har en del forskjellig informasjon fra både statens strålevern, trasèvalget, ryddebelte for luftlinje og vedtak fra Danmark og Sverige om fremtidsrettet strømforsyning i jordkabler. Dette kan brukes fritt.


Kråkerøy LSU ønsker å fremme et forslag om at kommunen vedtar jordkabel på hele Kråkerøy til en estimert pris på ca 30 millioner. Tenk fremtid, natur og befolkning!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags