Hundebæsj og søppel i sentrumspark

Innsendt bilde

Innsendt bilde

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Bendik Johnsen var ute med sin små døtre: – Da jeg viste dem alle klumpene, søppelet og sneipene som lå strødd, var det de som maste om å få dra.

DEL

Leserbrev

Hei! Jeg var en tur i byen med døtrene mine på henholdsvis fire og sju år. Etter en koselig tur på kino gikk vi gågata mot sentrum. Jentene fikk øye på parken som ligger ved siden av Subway, og ville gjerne ta seg en tur. Jaja, tenkte jeg, det måtte jo være greit? MEN, så fikk jeg se, parken var full av hundebæsj, sneiper og søppel. Jeg måtte si til jentene at vi ikke kunne leke der og de ble jo selvfølgelig lei seg for det, men da jeg viste dem alle klumpene, søppelet og sneipene som lå strødd, var det de som maste om å få dra.

Jeg kan fortelle
at vi kom oss helskinnet ut av parken, etter å ha gått gjennom et minefelt av brune og illeluktene ekskrementer.

Siden har jeg gått forbi mange ganger, og foreldre leker der med barna sine, sikkert uten å ha lagt merke til de store bæsjeklumpene som ligger rundt om kring, for da tror jeg de hadde gått derfra med det samme. Jeg vet at ikke jeg kan dra alle over en kam, og det gjør jeg ikke, men til de det gjelder: skjerpings folkens! Her stemmer jeg for at det må komme et tiltak.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags