Lytt til byantikvaren om Paygården!

Maksimal fortjeste først: – Mye av det som skjedd i Fredrikstad sentrum er dessverre styrt av hvordan man kan oppnå maksimal fortjenste, skriver Svein Skajem.

Maksimal fortjeste først: – Mye av det som skjedd i Fredrikstad sentrum er dessverre styrt av hvordan man kan oppnå maksimal fortjenste, skriver Svein Skajem. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

– Denne gangen bør politikerne tenke seg nøye om, skriver Fredrikstad Historielags leder Svein Skahjem med henvisning til endringsplanene for Paygården i Nygaardsgaten 1.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

Vi har en byantikvar som politikerne bør lytte til. Han representerer verneverdiene i en sak som er viktig for bevaring av verdifull bygningshistorie. Igjen ser vi utbyggere som i stor grad er opptatt av fortjeneste på bekostning av miljø.

Hvordan skal man få maksimal fortjeneste på en investering? Dette har dessverre styrt mye av det som har foregått i byens sentrum. Denne gangen bør politikerne tenke seg nøye om. Derfor er mitt råd, lytt til byantikvaren. Ellers takk til Kari Sekkelsten for hennes innlegg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags