Gå til sidens hovedinnhold

Stor takk til KrFs velgere

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi er fornøyd med at vi har kommet til enighet med Venstre og Miljøpartiet de Grønne om å danne en sentrumsallianse, sier KrF i sin takk til 1462 velgere.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

KrFs nye kommunestyregruppe i Fredrikstad ønsker på denne måten å gi en varm takk til alle dere 1462 velgere som stemte på oss ved årets kommunestyrevalg. Partiet er inne i en tid med store utfordringer, men partiet opplever også, eller skal vi si, utsettes for, en del «beiling» for tiden, hvilket jo kan oppleves nokså smigrende.

Vår partileder Knut Arild Hareide har gjort en formidabel jobb i valgkampen med god sentrumspolitikk og imponerende humor, men meningsmålingen har allikevel ikke endret seg noe vesentlig, så det har vært tøft å holde motet og hodet oppe. På denne bakgrunn varmer det veldig å vite at det faktisk var nesten 1500 personer i Fredrikstad som ga oss sin tillit.

Nå i ettertid vil vi selvfølgelig analysere både prosess og resultat, og vi skal legge en plan for strategier videre. Vi skal ikke gå inn i den problematikken i dette innlegget, men bare forsikre våre velgere at vi stadig setter søkelyset på vår egen rolle i lokalpolitikken ut ifra hva som er KrFs egentlige oppgave i det politiske landskap. Hele vår eksistens springer jo ut fra et spesielt ideologisk ståsted, et kristent verdigrunnlag, en bibelsk forankring. Dette forplikter og inspirerer!

Vi i Fredrikstad KrFs nye kommunestyregruppe, vil så langt vi makter arbeide for å realisere vårt program, vise at vi er «Familie- og omsorgspartiet» med menneskeverdet i sentrum, og i alle saker forsøke å synliggjøre vårt verdigrunnlag. Dette er et viktig bidrag i kampen for å gjøre Fredrikstad til en trygg og god kommune å bo i.

Vi er fornøyd med at vi har kommet til enighet med Venstre og Miljøpartiet de Grønne om å danne en sentrumsallianse, vi håper således å kunne utgjøre et robust sentrum som kan være et konstruktivt korrektiv til de to store blokkene i Fredrikstad-politikken.

Kommentarer til denne saken