Som protest vil jeg finne meg en ny strømleverandør så fort som mulig

– Jeg har vært kunde hos Fredrikstad Energi siden midten av 1980-tallet og har alltid sagt nei til alle «gode» tilbud fra andre selskaper, men den lojaliteten er det slutt på når de ansatte ofres, er meldingen til Roy Østen Henriksen (bildet).

– Jeg har vært kunde hos Fredrikstad Energi siden midten av 1980-tallet og har alltid sagt nei til alle «gode» tilbud fra andre selskaper, men den lojaliteten er det slutt på når de ansatte ofres, er meldingen til Roy Østen Henriksen (bildet). Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Arve Kjelsrud har fått brev fra Fredrikstad Energisalg AS med informasjon om navn- og organisasjonsendring. Her følger hans åpne svarbrev til daglig leder Roy Østen Henriksen.

DEL

Leserbrev

Takk for brev med orientering om ovennevnte endringer. Du glemmer imidlertid å orientere om de negative aspekter ved endringen. Nemlig at 17 arbeidstagere fra Fredrikstad må begynne å pendle 200 kilometer pr dag hvis de vil beholde jobben. 230 arbeidsdager i året, minst to timer pr dag, totalt 460 timer med bortkastet tid. For 17 personer dreier det seg om en transportstrekning på ca. 782.000 kilometer. Jeg vil også nevne at det koster noe å pendle til Oslo og at man også må komme seg til og fra Sentralstasjonen i Oslo, for arbeidsplassen ligger vel ikke på Jernbanetorget.

Du skriver jo at Fortum jobber aktivt for å fremme det grønne skiftet, men transportsektoren er jo en av de største forurensningskildene, og da synes jeg man burde ta hensyn til noe mer enn eiernes aksjeutbytte. Ikke det at jeg mener disse 782.000 kilometrene vil ha den minste påvirkning på klodens miljø, men som en prinsippsak vil jeg likevel nevne det.

Jeg tror ikke at det vil bety veldig mye for Fortum, men som en protest vil jeg finne meg en ny strømleverandør så fort som mulig. Jeg har vært kunde hos Fredrikstad Energi siden midten av 1980-tallet og har alltid sagt nei til alle «gode» tilbud fra andre selskaper, men den lojaliteten er det slutt på når de ansatte ofres.

Kopi av dette brevet vil bli sendt til Fredrikstad Blad.

Fredrikstad, 14. mai 2019

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags