På tide å skaffe Fredrikstad bibliotek heis som fungerer

Folksomt:  – Biblioteket er et sted man burde han tilgang til alle etasjene uten hindringer, skriver Elena Kristine Tømte. Bildet er fra et godt besøkt arrangement på barneavdelingen i andre etasje.

Folksomt: – Biblioteket er et sted man burde han tilgang til alle etasjene uten hindringer, skriver Elena Kristine Tømte. Bildet er fra et godt besøkt arrangement på barneavdelingen i andre etasje. Foto:

Av

Elena Kristine Tømte opplevde av barneavdelingen ved biblioteket var utilgjengelig for rullestol og barnevogn. – Vi fikk beskjed om at heisen er gammel og at den ofte er ute av drift.

DEL

Leserbrev

Jeg har tenkt å skrive om en hendelse på Fredrikstad bibliotek for en liten stund siden. Det var en mandag ca. midt på dagen at min mamma, min lillebror, min niese og jeg dro på biblioteket. Min lillebror er sju år og sitter i rullestol, og min niese er sju måneder og er i vogn.

Da vi kom fram til biblioteket, leverte vi bøker som var lest ferdig og deretter skulle vi opp til barneavdelingen. Det sier seg selv at vi må bruke heis, for det nytter ikke å prøve trapp, verken med rullestol eller vogn.

Da vi kom bort til heisen fikk vi beskjed om at den var ute av drift, noe den har vært flere ganger. Vi fikk beskjed om at en ny del har blitt bestilt, men at heisen er gammel og at den ofte er ute av drift.

Biblioteket er et sted man burde ha tilgang til alle etasjene uten hindringer. Både noen av de ansatte og brukere på biblioteket er oppgitt over den gamle heisen. Min mening er at Fredrikstad kommune kunne gjort noe med det, som å sette av penger for en ny/bedre heis som faktisk funker.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags