Forsiden på Fredriksstad Blad mandag 11.9.17

FB-forsiden som Elisabeth Dyndale kritiserer har et stort oppslag om Fredikstad Ballklubb og underoppslag om Stjernen og FFK.

FB-forsiden som Elisabeth Dyndale kritiserer har et stort oppslag om Fredikstad Ballklubb og underoppslag om Stjernen og FFK.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Elisabeth Dyndale misliker at Fredriksstad Blads forside var preget av sportssaker etter en fantastisk kulturhelg.

DEL

Leserbrev 

Dagen etter at Fredrikstad har opplevd en fantastisk kulturhelg, merker jeg meg at Fredriksstad Blad velger nok en gang å fokusere på store oppslag om ulike sportsklubber i byen. Dette gjentar seg stort sett hver mandag, men i dag hadde jeg forventet en helt annen forside.

Vi har hatt besøk av en betydningsfull kvinne fra Guatemala som til og med har mottatt Nobels fredspris for sitt arbeid. KorLuren sto bak et svært variert program og aktiviteter med fokus på internasjonal solidaritet med gjester fra blant annet Sør-Afrika, Guatemala og USA.

Folk strømmet til Domkirken, blant annet for å delta i dialogmøte mellom Faten, som er kjent fra NRK- serien Faten tar valget, og Rigoberta Menchu. Samtalen ble ledet av biskopen vår. Her fikk vi noe å reflektere over. Spennende var det også å se den fargerike «menigheten» lørdag ettermiddag. Her satt kristne, muslimer, ateister og sikkert flere med andre livssyn og lyttet til samtalen der fremme i koret.

Svein Tindberg, kjent skuespiller, musikere fra ulike deler av verden og barn fra vår by bidro til en spennende konsert senere på ettermiddagen. KorLuren hadde lagt ned et enormt arbeid for å få til en så spennende og utfordrende dag for små og store.

Fredriksstad Blad syns tydeligvis ikke noe av dette kvalifiserte til førstesideoppslag i dag.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags