Idéskisse til stupetårn i Foten

– En idéskisse til fri benyttelse for eventuell senere utvikling, skriver John Andersen som har tatt utgangpunkt i kafeteriabygget i design og materialvalg.

– En idéskisse til fri benyttelse for eventuell senere utvikling, skriver John Andersen som har tatt utgangpunkt i kafeteriabygget i design og materialvalg. Foto:

Av

John Andersen: – Dette er fremsatt i beste mening i håp om at Foten badested og kommunens innbyggere igjen kan få et stupetårn til erstatning for ultra-spacede, dyre Oslo-forslag og triste badefåter.

DEL

Leserbrev

Det er lett å dra sarkasmer når tårn skal diskuteres i Fredrikstad. Da er det alltid vanskeligere å komme med med konstuktive forslag til løsninger. Dette er er således fremsatt i beste mening i håp om at Foten badested og kommunens innbyggere igjen kan få et stupetårn til erstatning for ultra-spacede, dyre Oslo-forslag og triste badefåter.

Tårnet er ment å forholde seg til design og materialvalg på det nye kafeteriabygget. Dvs grålasert treribbe-struktur ytterst med rustfrie platedetaljer i ender og avlutninger.

Innvendig bærende strukturer kan være sammenskrudde galvaniserte stålmoduler for enkel transport, montering og vedlikehold.

Forslaget er en idéskisse til fri benyttelse for eventuell senere utvikling.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags