Stein Erik Lauvås: Husk at vi skal representere Ap, ikke Rødt

Stein Erik Lauvås sier det er bra Rødt og Ap står sammen om å hindre at Solberg-regjeringen fortsetter, men det slutter også enigheten?

Stein Erik Lauvås sier det er bra Rødt og Ap står sammen om å hindre at Solberg-regjeringen fortsetter, men det slutter også enigheten? Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Eirik Tveiten, Rødt, utfordret Stein Erik Lauvås, Ap, og mente partiet bør føre en mer human flyktningepolitikk. Her er svaret fra Lauvås.

DEL

Leserbrev 

Aller først vil jeg takke for gratulasjonene som Rødt i Moss sender til Østfold Arbeiderparti etter vårt nominasjonsmøte, som enstemmig sluttet opp om våre kandidater til stortingsvalget.

Det Eirik Tveiten ser ut til å glemme, er at de skal velges inn på Arbeiderpartiets program og representere Østfold Arbeiderparti i Stortinget, ikke Rødt.

Jeg vil også takke Rødt i Moss for at de vil ha en ny regjering. Det er bra at vi står sammen om at Regjeringen Solberg ikke bør få fortsette etter valget i 2017.

I den forbindelse kan jeg forsikre Rødt i Moss og alle andre om at Arbeiderpartiet vil fortsette å føre en streng, rettferdig og human innvandrings- og flyktningpolitikk. Arbeiderpartiet vil følge opp Norges forpliktelser som ligger i internasjonale konvensjoner og avtaler som Norge er en del av.

Arbeiderpartiet står bak asylforliket i Stortinget, det var viktig å få til en bred enighet om asylpolitikken i en utfordrende tid. De andre partiene som er representert på Stortinget mente det samme med unntak fra SV og MDG.

Så mener Arbeiderpartiet at de som har fått sin søknad behandlet og som har fått lovlig opphold i Norge, de menneskene må få komme i gang med sine liv, de må få utdanning og opplæring.

De må settes i stand til å delta i norsk samfunnsliv på alle plan, de må få bli skatteytere og bidra til å utvikle vårt velferdssamfunn, i Moss, i Marker, i Råde og ellers i Østfold og landet.

Da må vi sørge for at de lærer norsk, at de forstår norske lover og regler og at de kan kvalifiseres for norsk arbeidsliv.

Jeg håper og tror på at Stortingsvalget i 2017 sørger for at vi får en ny regjering, det vil være bra for folk flest.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags