Er FFK lagt ned?

Hvem skal gjøre jobben?: Joacim Heier ansatt som daglig leder og sportssjef. Men brevforfatteren frykter at det nesten er vår i lufta før han kan starte i jobben.

Hvem skal gjøre jobben?: Joacim Heier ansatt som daglig leder og sportssjef. Men brevforfatteren frykter at det nesten er vår i lufta før han kan starte i jobben. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

FFK-supporter Jens Petter Hogsted stiller en rekke spørsmål som alle handler om laber aktivitet i klubbledelsen.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

Vi skriver i dag 21. desember, juleklokkene kimer, treet er pynta og et nytt år med en ny fotball sesong står for døren. Mye tyder på at nissen og hans reinsdyr med Rudolf i spissen drar rett forbi treet på FFK stadion uten å legge igjen noen harde pakker til supporterne.

På denne tiden av året er det vanligvis mye oppmerksomhet rundt laget og klubben. Spekulasjoner om spillere ut og inn, diskusjon om trener, prat om spillestil og systemer, opphausing av sesongkort salg etc. I år skjer det ingenting og da mener jeg virkelig ingenting, og jeg med flere lurer på om klubben har avgått ved døden? 

Undertegnede med flere skulle ønske at noen ansvarlige i klubben kunne svare på følgende spørsmål/hypoteser.

■ Hovedsponsor har takket for seg og for en utenforstående ser det nesten ut som om dette kom som en bombe fra en dag til en annen. Dette må klubben ha visst om «lenge» og hva gjør man for å skaffe en ny hovedsponsor?

■ Slik jeg har forstått det har klubben ansatt en daglig leder/sportssjef som i ytterste konsekvens ikke kan begynne i jobben før det nesten er vår i lufta. Er det korrekt? Hvem skal da fronte klubben inn mot ny hovedsponsor? Hvem skal skaffe eventuelle nye spillere? Hvem har oversikt over spillermarkedet? Uten hovedsponsor er det vel mulig at det ikke blir noen spillere i det hele tatt, men hva skjer?

■ Salg av sesongkort kom ikke i gang før for noen dager siden! (Har sett noe i media om at det hadde noe å gjøre med plassering av supportere å gjøre. Høres ut som tullball!) På denne tiden i fjor var det solgt mange sesong kort og det var stadig i media og annet angående antall og salg. Til orientering er jeg vel en av de «dumme» som har kjøpt to kort allerede. Hva skjer?

■ Serieoppsettet for OBOS ligaen kom forrige ettermiddag-kveld. Det tok et halvt døgn før det ble lagt ut på FFKs hjemmesider! Hva er dette for et engasjement? 

■ Det er kommet en ny hjemmeside for FFK. Sikkert fint og flott, men den er ikke akkurat oppdatert. Tenker på spillerstall blant annet.

Alle disse tingene rundt klubben gjør meg bekymret for klubbens medisinske tilstand. Er klubben i ferd med å avgå ved døden? Håper noen ansvarlige i klubben eller evt andre som har noen informasjon om klubben har tid til og er oppegående nok til å kunne gi noen svar til oss som skal møte opp og forhåpentligvis heie på elleve mann i april!

Takker for svar og god jul til alle som er i glad i klubben vår!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.