FFK er IKKE lagt ned

Styreleder Arne Erik Olsen forsikrer at det jobbes på spreng i FFK-administrasjonen, og at laget for 2017 vil være på plass i god tid før sesongstart.

Styreleder Arne Erik Olsen forsikrer at det jobbes på spreng i FFK-administrasjonen, og at laget for 2017 vil være på plass i god tid før sesongstart. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Styreleder Arne Erik Olsen i FFK svarer Jens Petter Hogsted på hans spørsmål i innlegget «Er FFK lagt ned?»

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

FFK lever og er godt i gang med forberedelsene for 2017!

Vi kan trøste Jens Petter Hogsted med at «ryktene om vår død» er sterkt overdrevet. FFK lever og forberedelsene for neste sesong pågår for fult.

Mange ansatte og frivillige legger ned en betydelig arbeidsinnsats, jobber lange dager og står på for at FFK skal fremstå så bra som overhodet mulig i 2017.

For å gå til spørsmålene Hogsted :

Hovedsponsor

Vi har hatt løpende dialog med Stabburet gjennom hele høsten.

Samtidig har vi snakket med flere potensielle hovedsponsorer og presentert en rekke forskjellige «pakker» for disse. Dette er en veldig krevende oppgave og vi har per i dag dessverre ingen ny hovedsponsor på plass. Denne oppgaven har høyeste prioritet og jeg kan forsikre alle om at vi anstrenger oss maksimalt for å få dette på plass.

Eventuelle forslag på mulige kandidater vil bli mottatt med stor takk!

Daglig leder

Som fastslått er ny daglig leder/ sportssjef ansatt.

Han har tre måneders oppsigelse, men vi venter på en avklaring mellom han og eksisterende arbeidsgiver angående sluttdato. Vi håper Joacim vil starte i løpet av januar.

Inntil Joacim er på plass frontes klubben av styreleder når det gjelder prinsipielle spørsmål.

■ Innenfor sport A- lag fronter vår nye trener Andrea Loberto.

■ Sport utvikling frontes av Aleksander Olsen.

■ Marked frontes av Sven Anders Karlsen-Moum.

■ Økonomi og administrasjon frontes av Per Erik Jacobsen.

Ansvaret for spillerlogistikken er plassert hos hovedtrener og assistenttrener samt deler av sportsutvalget. Her jobbes det sent og tidlig for å sette sammen et best mulig lag innenfor de økonomiske rammene som vi har til rådighet.

Uten å gå nærmere inn på dette kan jeg garantere at laget for 2017 vil være på plass i god tid før sesongstart.

Sesongkort

Salg av sesongkort startet i uke 46 i fjor og uke 49 i år.

Årsaken til noe senere start i år er omgjøring av «salkartet» på grunn av  endringer av plasseringen av hjemme-/ bortesupportere. Vår erfaring er at det er viktig at de som bestiller sesongkort har full oversikt over tilgjengelige plasser.

Av interesse kan jeg nevne at det i uke 46 i fjor ble solgt 17 sesongkort. Per i dag har vi solgt 225 plasser mot 265 plasser til samme tid i fjor. Vi håper og tror at salget tar seg opp dagene før jul og ikke minst når det nærmer seg sesongstart.

Det kan også nevnes at sesongkortsalget til samarbeidspartnerne, som normalt utgjør mer en 50 prosent av sesongkortsalget, ikke er medtatt i tallene nevnt ovenfor.

Seriestart

Terminlisten for OBOS-ligaen ble mottatt fra NFF tirsdag 19. desember klokken 14.00 med sperrefrist 14.15. Listen ble lagt ut på vår hjemmeside klokken14.16.

Vi tror ikke vi kunne vært særlig kjapper på ballen en det.

Ny hjemmeside

NTF har introdusert ny hjemmeside for samtlige lag i eliteserien og OBOS-ligaen.

Denne var klar 13 desember. Det er klubbenes ansvar å legge ut klubbspesifikk informasjon. Her gjør vi så godt vi kan med de ressursene vi har til rådighet.

Spillerstallen er oppdatert og angir de spillerne som er på kontrakt per dags dato.

Spillere på utgående kontrakt og som ikke blir med videre vil bli fjernet fra årsskiftet og nye spillere vil bli lagt inn så snart signeringer er foretatt.

Jeg vil legge til her at oppdatering av hjemmesider og annet «digitalt» arbeide i stor grad gjøres av ansatte og frivillige på fritiden. Dersom det er noen der ute som kan tenke seg å bidra med dette arbeidet, vil det være til stor hjelp. (ref. mange arbeidsoppgaver og få ressurser)

Håper å ha gitt klarhet i spørsmålene som er stilt og med det forhåpentligvis gitt viss trygghet for at pasienten i aller høyeste grad er i live.

En riktig god jul til dere alle.

Sees på stadion!  


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.