Gå til sidens hovedinnhold

Vær så snill å finne noen andre til å lede laget til helga!

Jens Petter Hogsted

Ski

Artikkelen er over 4 år gammel

– Om man ikke sparker trenerne, kan man be dem bli hjemme og rydde i hagen eller dra for å pelle tyttebær, er Jens Petter Hogsteds oppskrift før årets viktigste FFK-kamp søndag.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vårt kjære FFK er på kanten av stupet, for full rulle ned i 2. divisjon og det mirakelet som eventieøt skal redde klubben må trolig være større enn bibelens skrift om å gjøre vann til vin! 

Hvem bryr seg lenger? Det ser nesten ut til at alle bortsett fra Erik Pølsevev og noen av gutta som driver podkasten ikke bryr seg! Vi er så dårlige at det nesten må betraktes som en spøk! Er det derfor folk ikke bryr seg? Er det meningen at det supperådet som er ansvarlig på stadion skal få dra laget vårt ned i gjørma uten skikkelig motstand?

Fra stadion hører vi ord og vendinger som kontinuitet, medgangssupporter, støtte laget, bli bedre over tid, rett mann til å snu trenden, publikum stresser spillerne under kamp, ........ Hallo! Nå har vi møtt opp flere år på rad og fått servert underholdning som er dårligere enn Derrick i reprise på NRK 2. Så sant man ikke liker skrekkfilm eller er tilhenger av annen selvpining burde hver og en som har møtt opp de siste årene fått en blomst fra klubben.

For tredje år på rad er vi i sumpa og bedriver et spill som i beste fall kan kalles kokos! Vi har en trener som ser ut som skriket av Munch og en entusiasme blant spillerne som ser ut som et dårlig 17.mai-tog uten flagg og korps. Dette bare uker etter at vi har fått inn fem nye i troppen! Det kan se ut som om de har studert kampene våre på video, da de går rett inn og fyller rollene i tragikomedien FFK fotball. Hvis noen skulle påstå at dette ikke har noe å gjøre med hvordan stemningen laget er og hvordan trenerapparatet håndterer laget, kan de kalle meg en krakk.

Det snakkes om kontinuitet og viktigheten av å bygge lag over tid. Veldig flotte ord, men det er vel ikke sånn at noe som er dårlig, vil bli bra, bare man holder på lenge nok! I så fall lurer jeg på hvor lenge FFK skal holde på? Trolig er jeg pensjonist, muligens gravd ned og glemt, før det vil skje. Hvis det går som jeg og mange med meg tror, og vi går ned i 2. divisjon, skal da trenerapparatet som er der i dag snu trenden neste år, løfte laget opp igjen, skape entusiasme blant folk, få fart på sesongkort salget og sørge for at trua kommer tilbake? Jeg er redd denne kontinuiteten er noe misforstått og er da redd pølse- og isselgerne får rolige tider på stadion.

Årets viktigste kamp kommer til helga! Vær så snill å finne noen andre til å lede laget! Om man ikke sparker trenerne, kan man be dem bli hjemme og rydde i hagen eller dra for å pelle tyttebær! Vi kan og vil ikke tape denne matchen! Redd stumpene før det går så langt at selv ikke teori kan redde vårt kjære FFK!

Takk for meg, god høstjakt og glede og hygge til alle!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.