Først og fremst, så må jeg bare beklage til daglig leder Joacim Heier og styreleder Jostein Lunde for at jeg stadig «maser» til dem på mail, men hjertet mitt er i Fredrikstad FK, og jeg ønsker bare å bidra og spille inn forslag som kan redde klubben i våre hjerter.

At klubben er en lukket klubb, tror jeg vi en gang for alle kan slå fast, at det er den ikke. I hele sesongen har jeg hatt jevnlig kontakt med styreleder og daglig leder, og jammen har de svart også. Det har vært forslag som å koble på Dagfinn Enerly i garderoben, hente inn den og den treneren og sist, men ikke minst, senest idag hvor jeg har spilt inn en sportslig leder. 

Jeg vet at klubben sliter økonomisk om dagen og at vi nå har havnet i rød sone igjen, derfor tror jeg det er lurt at klubben til neste år, uansett hvilken divisjon vi er i, jobber for fortsatt å fremme klubben og ikke sette seg så høye mål med tanke på sesongkortsalget som de driver med. Jeg har i år vært en av dem som har vist ekstrem mistillit til hovedtrener Andrea Loberto, og derfor følte jeg en lettelse, selvom timingen ikke var riktig, da Loberto selv valgte å trekke seg på fredag. Da viste han en ekstrem storhet og valgte å sette klubben foran seg selv i sesongavslutningen. 

Det som skremmer meg litt, er at Jesper Mathiesen, som er TV2-ekspert, sitter med så mye informasjon om hva som angivelig har skjedd på stadion og deler dette på Twitter. Jeg lurer på hvem i granskauen som er ute etter å ødelegge klubbens rykte enda mer? 

Derfor, til neste år så bør klubben jobbe, nå har mange sagt det uttalige ganger før, med å få inn en sportslig leder. Ja jeg vet at klubben ikke har penger til det, men kanskje vi supportere kan hjelpe til litt med det? Hva om vi alle og enhver satte inn 100 eller en 50 lapp til klubben som skal øremerkes folkets sportslige leder? Jeg vet at det sitter to personer i nærheten av klubben som kan fotballfaget og som kan gjøre en strålende jobb som sportslig leder. 

Den ene er f-b.nos fotballblogger og Kråkerøy-assistent Joacim Jonsson - han kjenner til klubben, har vært der nede før og gjort en strålende jobb, men jeg skjønner at han ikke har lyst til å gå inn igjen nå for å ta tak i den ukulturen som råder akkurat nå for tiden pluss den behandlingen han fikk sist gang. 

Den andre er tidligere LSK-sjef og toppspiller Andre Bergdølmo - nei dette er ikke tull og et forslag jeg spilte inn for ledelsen senest idag tidlig. Bergdølmo har et stort kontaktnett og har mange års erfaring på baken, og det beste er: Han bor på Kråkerøy!

Nå banner jeg i kirka, men se på Sarpsborg 08 og hvordan Berntsen jobber for den klubben der oppe.

Får vi inn en av disse, så kan klubben begynne å jobbe med å hente spillere og speide på dem. Se på, nå banner jeg i kirka men, Sarpsborg 08 og hvordan Berntsen jobber for den klubben der oppe, og det verste er at han har hentet spillere fra lavere divisjoner som presterer utrolig bra i Eliteserien.

Uansett hvordan det skulle gå nå med klubben, takk til ledelsen som prøvde med et siste grep ved å hente inn BP Ingebretsen, men skulle vi gå ned nå, så må det jobbes i høst og vinter, og da må det hentes inn en sportslig leder og en ny trener som kan få oss opp igjen fortest mulig, hvis ikke er jeg redd det blir 20 nye år i de mørke daler. 

Lykke til Fredrikstad FK, og jeg sier det igjen: Jeg er gjerne med på eventuelt å samle inn  penger til en sportssjef! Jeg er med!