Spilletid for Glommafestivalen: Dette burde Lubiana holde seg for god til

– Vi kan ikke, som Lubiana tydeligvis mener, stå med ansiktet vendt mot fortiden og rope kom tilbake. Det er ikke dit vi skal, skriver Atle Ottesen.

– Vi kan ikke, som Lubiana tydeligvis mener, stå med ansiktet vendt mot fortiden og rope kom tilbake. Det er ikke dit vi skal, skriver Atle Ottesen.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Atle Ottesen til Lino Lubiana i debatten om spilletid under Glommafestivalen: – Lubianas språkbruk er av en slik karakter at det ikke er verdt å bruke tid og ressurser på.

DEL

Leserbrev 

KrF sin gruppeleder, Lino Lubiana, angriper nok en gang Arbeiderpartiet i et av sine leserinnlegg. Denne gangen om utvidet spilletid for Glommafestivalen fra klokken 23 til 24 på fredag og lørdag.

Det er riktig og viktig å legge til rette for festivaler og andre arrangement i sentrum. Lubianas språkbruk er av en slik karakter at det ikke er verdt å bruke tid og ressurser på. At han er uenig med Arbeiderpartiet er helt ok, men han må slutte å tillegge andre holdninger, det burde en gruppeleder for KrF holde seg for god til.

Vi har gode og brede prosesser i Arbeiderpartiet før vi fatter vår beslutning. Fredrikstad er kåret til Norges mest attraktive by i 2017. Det er mange som skal dele æren for det, men det er også et resultat av bevisste politiske valg. Vi kan ikke, som Lubiana tydeligvis mener, stå med ansiktet vendt mot fortiden og rope kom tilbake. Det er ikke dit vi skal. Vi skal fremover.

Vi kommer fortsatt til å fremme en god politikk for innbyggerne, næringslivet og andre som oppholder seg i byen. Med eller uten støtte fra KrF.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags