En stor takk til fødeavdelingen på Kalnes

Lille Fredrik fikk en super start på livet. Det takker pappa Andreas Lavik Nordby det samlede personalet ved fødeavdelingen for. Illustrasjonsfoto: Colourbox

Lille Fredrik fikk en super start på livet. Det takker pappa Andreas Lavik Nordby det samlede personalet ved fødeavdelingen for. Illustrasjonsfoto: Colourbox

Av

– På tross av at fødestuene var fulle stort sett hele tiden, og vi så at de ansatte løp fra dør til dør ustanselig, opplevde vi aldri at de ikke hadde tid til oss, heter det fra Sara, Andreas og lille Fredrik etter at den førstefødte kom til verden på Kalnes.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I en tid hvor det skrives mye og menes enda mer, både i positiv og negativ retning, om det som rører seg rundt omkring på sykehuset på Kalnes, ønsker vi som nybakte foreldre å sende noen positive ord til fødeavdelingen der. Vi fikk vårt første barn forrige uke, og verken barn eller foreldre kunne drømt om å få en bedre start på den nye tilværelsen.

Vi ble tatt godt imot ved ankomst, og alt ble lagt til rette for at opplevelsen skulle bli så bra som mulig. Fra første sekund følte vi oss ivaretatt og hørt, og vi ble guidet gjennom løpet med omsorg, profesjonalitet og smil. Underveis i fødselen var både jordmødre, barnepleiere, leger og studenter innom og gjennomførte sine oppgaver i tur og orden, men selv om fødeselen både var stressende og krevende, tok alle seg tid til å stoppe opp og prate, veilede og motivere.

Da alt var over og vel gjennomført, fikk vi god hjelp og veiledning av alle vi møtte, og selv når de måtte svare på de samme spørsmålene for sjuende gang, gjorde de dette med et smil. De er åpenbart vant til førstegangsfødende, og vet hva som skal til for at opplevelsen skal bli så god som mulig!

På tross av at fødestuene var fulle stort sett hele tiden, og vi så at de ansatte løp fra dør til dør ustanselig, opplevde vi aldri at de ikke hadde tid til oss eller at de måtte løpe videre før vi hadde fått svar på det vi lurte på. De satte seg ned og pratet med oss, informerte om det vi lurte på og viste oss alt som trengtes å vises, uavhengig av om det var midt på natten eller rett før lunsj.

Stemningen var rolig og god på hele avdelingen, og både kantinepersonell, leger, jordmødre, sykepleiere, renholdere, barnepleiere, sekretærer og studenter (og sikkert flere) gjorde dagene vi hadde på Kalnes til en svært positiv opplevelse for oss, slik at lille Fredrik fikk en super start på livet!

Vi ønsker derfor å rette en stort takk til alle dere som jobber på fødeavdelingen på Kalnes, og sender en stor symbolsk rosebukett i deres retning! Vi kommer gjerne igjen senere!

Klemmer fra Sara, Andreas og lille Fredrik.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags