Smålig på sykehjemmet, må betale for å se tv på rommet

– Noen bør skamme seg, mener Per Arne Johannessen om at tv på rommet koster penger.

– Noen bør skamme seg, mener Per Arne Johannessen om at tv på rommet koster penger. Foto:

Av

– Jeg vil gjerne vite hvem som fremmet dette forslaget og hvem som stemte for, sier Per Arne Johannessen om at det koster 80 kroner måneden for dem som vil ha tv på rommet.

DEL

Leserbrev 

Jeg hadde håpet at jeg skulle slippe å skrive mer om sykehjem og eldreomsorg, men i dag fikk jeg nok en melding om smålighet fra kommunen. Ikke nok med at de tar absolutt maks i egenbetaling og tar ekstrauttak fra beboernes trygd helt på grensen til det lovlige/ulovlige, nå må de som dessverre har kommet på sykehjem på grunn av fysiske eller psykiske lidelser betale 80 kroner pr måned for å se tv.

Dette unnskyldes med at bystyret har bestemt at det skal betales en egenandel fordi de går over til digital tv. Dette er nok en skatt for dem som er syke og gamle.

Jeg vil gjerne vite hvem som fremmet dette forslaget og hvem som stemte for.

Dette er nok en skatt for dem som er syke og gamle.

De fleste greier ikke en gang å slå på tv og må ha hjelp, men det er jo fint da at man kan se tv gratis i fellesrom, hurra. Her øser kommunen ut med gratis nett i hele sentrum, store rekepartyer, opplyste skogpartier og hele torget fult av flyttbare bideer. Snakk om prioriteringer.

Jeg tror at min kone, dessverre på sykehjem, er glad for nå kan hun se al Jazeera (engelsk), bare hun betaler. Noen bør skamme seg.

Per Arne Johannessen

Helsepartiet/pårørende

Fredrikstad

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags