Amatørmessig forslag om studenter i eldreomsorgen

Kastet seg på: Ordfører Jon-Ivar Nygård i Fredrikstad vil prøve ut forslaget. Har heller ikke han tenkt på skattereglene?

Kastet seg på: Ordfører Jon-Ivar Nygård i Fredrikstad vil prøve ut forslaget. Har heller ikke han tenkt på skattereglene? Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Kai Engedal mener Arbeiderpartiet har glemt at fordelen skal beskattes når partiet vil la studenter som hjelper til i eldreomsorger få bo billig i studentboliger.

DEL

Leserbrev 

Arbeiderparti-politikere har nå kommet med et håpløst valgflesk i debatten om omsorgstjenester for beboere i omsorgsboliger. Forslaget går ut på at studenter skal få bo billig i studenthybler mot å yte tjenester i omsorgsboliger. Ordfører Nygård i Fredrikstad kastet seg straks på saken.

I sin iver etter valgflesk har nok Ap-politikerne glemt noe som heter skatt. Når studentene oppnår en fordel ved dette arbeidet, skal den økonomiske fordelen disse oppnår beskattes. Det er nemlig slik at fordel oppnådd ved arbeid; skal beskattes som om dette er inntekt. 

Amatørmessig! Men det som er verre er at NRK referer dette forslaget som et av hovedoppslagene i nyhetene! Bevisst eller kunnskapsløst?  

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags