Bygg ut Storstua på Østsiden sykehjem med det samme

– Det er bare å flytte glassveggen ut mot hagen noen meter og fellesrommet Storstua får plass til beboerne som kommer i neste byggetrinn, mener Per Arne Johannessen.

– Det er bare å flytte glassveggen ut mot hagen noen meter og fellesrommet Storstua får plass til beboerne som kommer i neste byggetrinn, mener Per Arne Johannessen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Per Arne Johannessen mener fellesrommet Storstua lett kan utvides, og at det bør gjøres i forbindelse med byggetrinn 2 som gir plass til 48 nye beboere.

DEL

Leserbrev 

Nå er det klart for byggetrinn 2 på Østsiden sykehjem med nye 48 beboere  i tillegg til de eksisterende  64 og det er alle glad for. Sykehjemsplasser trengs i tiden fremover da befolkningen stadig blir eldre og flere vil trenge pleie.

På sykehjemmet er det et fellesrom kalt Storstua som er helt fullt når venneforeningen lager hyggekvelder for beboerne. Når det nå brukes millioner på 48 nye plasser, er det behov for å bygge ut Storstua også, slik at man ikke med viten og vilje utestenger de nye beboerne. Det er bare å flytte glassveggen ut mot hagen noen meter og problemet er løst.

Østsiden sykehjems venner har sendt direkte brev til ordføreren om saken og sykehjemmets ansatte har tatt dette opp, men fått negativt svar? Det vil være smart å ta dette med en gang da det vil bli billigere enn å starte en ny byggesak. Det begrenser seg selv hvor mange man kan ha inne der med brann- og rømningssikkerhet.

Alle beboere har krav på sin del av fellesareal.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags