Hva er prioritert, ny Onsøyheimen eller vaskeri til 50 mill?

Tviler på at tidsskjemaet holder: Lisbeth Antonsen, leder i Onsøy Arbeiderparti, etterlyser fremdrift i arbeidet med å bygge nye Onsøyheimen, og får ros av Sverre Skaarberg.

Tviler på at tidsskjemaet holder: Lisbeth Antonsen, leder i Onsøy Arbeiderparti, etterlyser fremdrift i arbeidet med å bygge nye Onsøyheimen, og får ros av Sverre Skaarberg. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sverre Skaarberg stiller spørsmålet og svarer at vaskeri på bekostning av eldre og pleietrengende blir tidenes mest bedervede valgflesk.

DEL

Leserbrev 

På første side i Demokraten 14. mars gir leder i Onsøy Arbeiderparti, Lisbeth Antonsen uttrykk for at hun er flau; «Vi er lovt at Onsøyheimen skal være revet i løpet av 2017 og at nybygget skal stå ferdig i 2020. Jeg tviler sterkt på at fristen blir overholdt.»

Honnør til Lisbeth Antonsen som viser omsorg med sin bekymring.

Det må være tillatt å spørre «makta» i Rådhuset: Hva er førsteprioritet? Bygging av ny Onsøyheimen for eldre og pleietrengende – eller bygging av et eget kommunalt vaskeribygg til 50 millioner kroner?

Pensjonister øker i antall og er uforskammet nok til å leve lenge. Kostnadsmessig konkurrer de med kommunens årlige etterslep på

300–400 millioner kroner til vedlikehold av kommunalt eiet bygninger.

En representant fra Fagforbundet i Fredrikstad har tidligere gitt offentlig uttrykk for at hun er glad for at et kommunalt vaskeri vil gi åtte(?) nye arbeidsplasser! Et prioritert kommunalt eiet vaskeribygg på bekostning av omsorg for eldre og pleietrengende blir tidenes mest bedervede valgflesk.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags