Gå til sidens hovedinnhold

Slutt å påstå at jeg ikke skiller roller, det er i hvert fall usant!

Artikkelen er over 3 år gammel

Hovedtillitsvalgt Wenche Wroldsen tilbakeviser at hun ikke skiller mellom rollen som tillitsvalgt og politiker, hun er sikker på at Høyre vil vurdere privat drift av Dypedalsåsen og hun vil vite hvor Høyre og Frp skal finne midler til utredningen av dette.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Wenche Wroldsen svarer på dette innlegget fra Kim-Erik Ballovarre og Bjarte Bjønnes, Hvaler Høyre.

Først så vil jeg påpeke at jeg møter som hovedtillitsvalgt i administrasjonsutvalget og ikke kommunestyrerepresentant. Det klarer jeg å skille meget godt på.

Hva Høyre her prøver seg på er ufint og lite profesjonelt. Ordfører bekreftet at Høyre hadde takket ja til å være med på «studietur» i administrasjonsutvalget 22.8.17, og det er vel ikke hyggetur dere skal på? Det tror ikke vi!

Viktig at de ansatte får informasjon om hva dere politikere tenker og mulig vil gjøre av tiltak etter «studietur». Vi hevder også at ansatte har rett på å få vite hva arbeidsgiveren deres har tanker om, det er vår rolle. Det er kanskje ubehagelig for Høyre, men det er en realitet. 

Jeg har ikke kommentert barnehagesektoren, her prøver Høyre  å vri seg unna virkeligheten og fakta. Og fakta for Hvaler er at dere ønsker å vurdere en interpellasjon for å be rådmann om å utrede muligheten  for å privatisere/konkurranseutsette Dypedalsåsen sykehjem etter «studietur» til Moss.

Jeg har ikke kommet med usannheter, her oppfordrer jeg Høyre til å lese Hovedtariffavtalen som er inngått mellom Norlandia og Fagforbundet sentralt.

Og igjen, slutt å påstå at jeg ikke skiller roller, det er i hvert fall usant!

Midler til utredning?

Vi i Fagforbundet Hvaler leserat det er store utfordringer med 2018-budsjettet, og da er vel en mulig løsning for Frp og Høyre privatisering/konkurranseutsetting av tjenesteområder!

Vi spør: Hvor skal Høyre og Frp finne økonomiske midler som rådmann kan bruke på eventuelt en utredning om å privatisere/konkurranseutsette drift av sykehjem på Hvaler.

Det må finnes midler og inndekning for dette i en fremtidig interpellasjon, hvis eller når den fremmes.

Dagens driftsbudsjett hevder vi inneholder ikke noe rom for å hente ut økonomiske midler til det, hvis det ikke skal foretas en nedbemanning eller utføres dårlige tjenester enn det som de ansatte yter i dag.

Vi spør.

Kommentarer til denne saken