Hvor er det hovedtillitsvalgt Fagforbundet Hvaler tar feil?

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Hovedtillitsvalgt Wenche Wroldsen i Fagforbundet Hvaler følger opp spørsmål til Høyre og Frp i saken om mulig privatisert drift av Dypedalsåsen eldresenter.

DEL

Leserbrev 

12. september skal som kjent en delegasjon fra Hvaler Høyre, Hvaler Frp og kommunalsjef helse og omsorg på «studietur» til Moss, nærmere bestemt Skoggata bo- og servicesenter. Hovedtillitsvalgt Fagforbundet hevdet  at dette er en studietur basert på å innhente informasjon og «lukte litt» på tanken om at det er billigere  med privat drift av Dypedalsåsen sykehjem på Hvaler.

Varaordfører uttaler i avisa 31.8.17 at hovedtillitsvalgt  har direkte feil og at jeg linker til sitater til Høyre som ikke har rot i virkeligheten. Dette vil de ha seg frabedt!

Agenda for dette møter på «studietur»12.9.2017 er blant annet :

■ Konkurranseutsetting og anbudsprosessen ved NHO service?

■ Møte med markedsdirektør fra Nordlandia

Dette er vel  å «lure» og å komme med usannheter ovenfor både meg som hovedtillitsvalgt, og de ansatte, ved at arbeidsgiver her ved varaordfører går ut i avisa og hevder dette kun er en «studietur» og at Høyre ikke ønsker privatisering/konkurranseutsetting.

Fagforbundet Hvaler opplyser arbeidsgiver om  at vi følger med i denne prosessen og har god dialog og et nettverk utover Hvaler kommune som vi benytter oss av.

Og jeg minner igjen om at jeg som hovedtillitsvalgt har etterlyst hvor arbeidsgiver, her ved Høyre og Frp,  skal finne økonomisk inndekning for en utredning  i en eventuell interpellasjon! Dette har vi ikke fått svar på.

Wenche Wroldsen

Hovedtillitsvalgt Fagforbundet Hvaler

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags