Mer svada om elbiler vs. bensin- og dieselbiler

Trond Løvereide har lagt ved dette utsnittet fra faktisk.no, organisasjonen for faktasjekk av samfunnsdebatten.

Trond Løvereide har lagt ved dette utsnittet fra faktisk.no, organisasjonen for faktasjekk av samfunnsdebatten.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Trond Løvereide mener Odd Semstrøm Olsens innlegg om «subsidiering av batteribiler» inneholder en rekke påstander som kan tilbakevises, og at det hører med til bildet at Semstrøm Olsen jobber ved Porsche Center Son.

DEL

Leserbrev

I et leserbrev i 19.07. gjentar Odd Semstrøm Olsen en rekke påstander som dukker opp i mediene med jevne mellomrom. Påstander som tilbakevises og tilbakevises, men noen vil bare ikke forstå.

Jeg skal ikke gjenta alle påstander og på nytt tilbakevise dem, jeg oppfordrer Odd og alle andre til å gå inn på faktisk.no, skriv inn «elbil» i søkefelt og se hva du får. Dette er faktasjekker fra personer som ikke har noe gevinst av utfallet av faktasjekken. I motsetning til Odd Semstrøm Olsen som jobber for Porsche Center Son. Det er ikke det minste rart at Son Porsche senter syns det er ille med alle som kjøper Tesla og prøver desperat å overbevise om at elbil er minst like ille som bensin og diesel.

Nå vil sikkert noen mene at jeg tar mannen i stedet for ballen når jeg påpeker Odds kobling til et firma som lider sterkt under avgiftsreduksjonene for elbiler. Men jeg mener det er en del av bildet. Selv om Odd skriver på vegne av seg selv og ikke sin arbeidsgiver.

Nå vil selvfølgelig noen angripe meg for å seile under falskt flagg også, og for å komme dem i forkjøpet; ja jeg er leder i Fredrikstad MDG og talsperson i Østfold MDG. Men jeg vil påstå at mitt engasjement kommer fra en overbevisning om at CO₂ ødelegger miljø og klima, og ikke min egen lommebok.

Og som Odd, jeg skriver på vegne av meg selv og verken min arbeidsgiver eller mitt parti.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags