Gå til sidens hovedinnhold

Tragisk om elbil og dab-radio i Fredriksstad Blad

Artikkelen er over 3 år gammel

– Det kan se ut som om bladet er mer opptatt av å lage stor ståhei, enn god kvalitet, skriver Halvor Torgersen. Stem over hans påstand: Kvaliteten på debattinnlegg er tragisk!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.


Ser det stadig kommer debattinnlegg med åpenbare faktafeil, myter og halvsannheter i bladet. Hvorfor kan ikke Fredriksstad Blad faktasjekke litt og lage en faktarute i tilknytning til artiklene? Det er spesielt elbiler og dab-radio som går igjen.

I siste artikkel om elbil blir alt bygget på ett tall tatt ut av sin sammenheng. Undersøkelsen tallet kommer fra, beviser nettopp det motsatte. Hvorfor ikke gjengi tabellen som viser at nesten alle elbiler, til og med når de går på skitten strøm, er bedre enn fossilbiler. Det er en ren utklassing.

Det er bare én bil som gjør det dårlig gitt tysk strømmiks på 70 prosent fossilbasert strøm. Det kan se ut som om bladet er mer opptatt av å lage stor ståhei, enn god kvalitet. Det reklameres med at det koker i kommentarfeltet og en mengde folk tror på det som blir servert og forbanner elbil, myndigheter og politikere.

  • Stem og diskuter nederst på siden: Kvaliteten på debattinnlegg er tragisk!

Er det suksess når alle synsere mobiliseres i kommentarfeltet? Hvorfor slipper alt mulig igjennom uansett kvalitet? Er det ikke kvalitet som utgjør de store skillelinjene for fremtidens nyhetsformidlere?

Kommentarer til denne saken