Ingen grunn til panikk på grunn av dobbeltsporet

Jørn Pedersen avlyser byggingen av dobbeltspor gjennom Fredrikstad, og mener toget vil stanse ganske perfekt på Rolvsøy.

Jørn Pedersen avlyser byggingen av dobbeltspor gjennom Fredrikstad, og mener toget vil stanse ganske perfekt på Rolvsøy.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Vi skal meie ned flere hundre boliger i dobbeltsporets navn, et dobbeltspor vi ikke trenger, skriver Jørn Pedersen.

DEL

Leserbrev 

Toget gjennom Fredrikstad fra Grønli over Lisleby og gjennom Rolvsøy trenger en 50 meter bred korridor. Ingen grunn til panikk. Ta det helt med ro. Dette går fint. Tenk på at dette gjør vi for sarpingene så de kan få et mye bedre togtilbud.

Jeg tror det skal bli bra liv i leiren når det går opp for oss at vi alle direkte eller indirekte blir involvert i tidenes samferdelsblemme i Østfold. Alle har et søskenbarn eller en tremenning på Lisleby. Nå er det konkret og virkelig; vi skal meie ned flere hundre boliger i dobbeltsporets navn, et dobbeltspor vi ikke trenger.

Nå tror jeg Tordenskiolds soldater beveger seg sakte over til The Silent Majority. President Nixon appellerte i sin tid til alle de amerikanerne som ikke hadde vært med på de store demonstrasjonene mot Vietnam-krigen og heller ikke deltatt i offentlig ordskifte. Men som i virkeligheten hadde mye på hjertet. Nå tror jeg the silent majority på Lisleby og på Rolvsøy vil protestere ganske høylytt i nærmeste fremtid.

Les også: Over 300 boliger revet fra Råde til Sarpsborg er «worst case scenario»

Fredrikstad har tilbud om løsning 2B, der toget kan stoppe ganske så perfekt på Rolvsøy, og samtidig kan vi få oppgradert nåværende linje. Det eneste riktige for fredrikstadfolk, for sarpinger og for hele regionen.

Så; til alle som verken har panikk og ei heller bekymrer seg nevneverdig over å ligge midt i skuddlinjen av en fremtidig jernbanekorridor; foren eder! Si i fra! Skriv innlegg! Protestér! Debattér!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags