Det er faktisk fullt før det renner over. Festen din lå slengt utover

Søppelcontainer på Skipstadsand med søppel som er klart til å blåse videre med neste sommerbris.

Søppelcontainer på Skipstadsand med søppel som er klart til å blåse videre med neste sommerbris. Foto:

Av

Silje Malmo har et eksempel på hvordan det går når etterlatenskaper etter en fest blir etterlatt ved siden av søppelcontaineren i stedet for oppi den.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Du hadde fest. Du hadde kjøpt inn dekor på Lagerhaus. Jeg tror kanskje du hadde en vimpelrekke, for du liker å gjøre det hyggelig for gjestene dine. På menyen sto det reker antar jeg? For dere hadde i alle fall sitron og salatblader, og baguetter fra eldorado. Og så hadde dere sikkert noe deilig til dessert. Bringebærterte? Det var i alle fall noen tomme bringebærpakker der.

Så deilig! Og så hadde dere litt miljøprofil, for det var trebestikk og papptallerkener. Og sist, men ikke minst, så hadde dere noe godt i glasset. Jeg vet ikke hvordan du syns festen gikk, men jeg gjetter på at det ble suksess.

Det var bare én ting jeg tenker du bør gjøre bedre neste gang: Ikke sette fra deg søpla utenfor containeren fordi den er full. Måkene har gjentatt festen etter deg, og de har ikke så gode manérer. Derfor lå nå festen din slengt utover et område rett ved sjøen, klar til å blåse videre ved neste sommerbris.

Du liker jo å ha det fint rundt deg? Kanskje det bare var varmen som gjorde at du tok en dårlig avgjørelse. Fortsatt god sommer.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken