Gå til sidens hovedinnhold

Nå må det bli slutt på vond lukt fra Denofa

Artikkelen er over 3 år gammel

– Vi har klaget i alle år over mosselukta, men det lukter like ille fra Denofa, skriver Benthe Stornes og varsler at hun vil legge ut underskriftsliste.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi går alle og venter at Denofa skal sette opp ny pipe og rive den gamle. De har lovet år etter år at lukten skal bli borte. Vi har klaget i alle år over mosselukta, men det lukter like ille fra Denofa. Å bo på Kongsten er helt forferdelig og de kjenner lukta langt unna. Det går ikke an å sitte ute på kvelden. Jeg blir rett og slett kvalm og brekker meg. Jeg blir også tett i brystet da jeg er astmatiker. Kan ikke tørke klær ute for det lukter mais av klærne etterpå. Kanskje på tide å ta opp denne debatten igjen. 

Jeg kommer til å legge ut et skriv med underskrifter til hele området her og levere dette til kommunen. En gang må dette stoppes. Han jeg bor sammen med har bodd her hele sitt liv, og han sier at det blir bare verre og verre. Man blir ikke vant til lukta.

Med hilsen en som er lei av å brekke seg hver gang jeg sitter ute på verandaen på kvelden. 

Kommentarer til denne saken