Valgets kval for FFK

VALG: Artikkelforfatteren av dette leserinnlegget mener FFK-treneren må ta et stort ansvar for at klubben ikke rykker opp.

VALG: Artikkelforfatteren av dette leserinnlegget mener FFK-treneren må ta et stort ansvar for at klubben ikke rykker opp. Foto:

Av
DEL

LeserbrevJeg er så lei av alle argumentene som går på at det utelukkende er ressursene som avgjør hvor vidt en klubb rykker opp eller ikke. Det er klart det hjelper med penger i sekken, men penger gir klubben kun et godt utgangspunkt. Det er valgene ledelsen, og dernest trenerteamet gjør, som definerer suksess eller fiasko.

Det er nettopp ved de mest kritiske valgene FFK har feilet. Kampen mot MFK var begredelig. FFK produserte nærmest ikke en sjanse før det var spilt 80 minutter. Det holder ikke når FFK må vinne for å holde tritt med Kvikk og Blink, som fortsetter å vinne.

"Bummen" må også ta en stor del av ansvaret. Det er han som er lagets leder, og som gjør de viktigste valgene før kamp. Som mange andre har pekt på tidligere så har ikke FFKs angrepsspill imponert noen. Dette går igjen på treners taktiske valg som det er verdt å stille spørsmålstegn ved - og akkurat FFKs angrepsspill har det ikke vært lett å bli klok på. Det virker ikke som guttene har en plan de har helt tro på.

Jeg har et inntrykk av at også FFKs spillestil dreper mye av kreativiteten til de spillerne som innehar et fnugg av kreativitet. I bunn og grunn er dette resultatet av valgene ledelsen i FFK gjorde før sesongen startet, valgene Bummen har gjort så langt i sesongen, og spillerne har gjort på banen.

Men det viktigste valget ligger foran ledelsen i FFK. Valg vedrørende spillerlogistikk og sportslig ledelse er to valg som vil definere neste sesong - og forhåpentligvis sesongene fremover.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags