Ikke slå av FM-nettet

DAB-radioer finner etter hvert fra mange produsenter. – Digitale signaler skal gi bedre lydkvalitet og rom for flere radiostasjoner, heter det i teksten til dette bildet fra NTB Scanpix.

DAB-radioer finner etter hvert fra mange produsenter. – Digitale signaler skal gi bedre lydkvalitet og rom for flere radiostasjoner, heter det i teksten til dette bildet fra NTB Scanpix. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Britt Herje har dårlig erfaring med å lytte til DAB-radio, og mener det er altfor tidlig å stenge FM-nettet.

DEL

Leserbrev

Nå må dere høre, dere som bestemmer og administrerer i dette vårt lille land. Dere kan jo ikke slå av FM-nettet før DAB fungerer. Jeg er så lei av å høre på min dab-radio som stadig faller ut og når det er lokale nyheter.

Det er ikke Østfold som kommer, men Vestfold. Dette skjer aldri på min Tivoli radio som er en FM-radio. Den faller aldri ut, og lokale nyheter kommer fra Østfold. Jeg bor på Hvaler, men hvis ikke DAB er bygd ordentlig ut, så kan dere vel ikke slå av FM. Nå har jeg sittet og hørt dab-radio i et par timer og den har falt ut ca. 20 ganger på de to timene. Jeg kjenner at nok er nok.

Les også: Østfold Høyre ber kulturministeren redde FM-nettet

Hva driver dere med? Hvorfor slå av noe som fungerer så bra. Og når det nye ikke fungerer like bra. De i landene rundt oss har jo skjønt det, og slår ikke av FM-nettet allikevel. Men i Norge tror de at de vet bedre men det har vist seg gang på gang at det vet de ikke.

Ta til vettet folkens.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags