Ikke by uten bil

Ina Tangen har som et personlig ønske at deler av Storgata stenges for biltrafikk.  – Det er selvsagt opp til kommunen å styre dette, understreker hun.

Ina Tangen har som et personlig ønske at deler av Storgata stenges for biltrafikk. – Det er selvsagt opp til kommunen å styre dette, understreker hun. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ina Tangen presiserer hva hun legger i «bilfritt sentrum» som var tema i profilintervjuet Fredriksstad Blad lørdag hadde med den nyansatte byplanleggeren i Cityplan.

DEL

Leserbrev


Viser til intervju med meg i Fredriksstad Blad på lørdag.

Takk for mange konstruktive innspill.

Jeg vil presisere at bilfritt sentrum for meg ville bety å stenge deler av Storgata for biltrafikk, bortsett fra varelevering og kjøring til eiendommene selvsagt, slik situasjonen er i Nygaardsgata i dag. Det ville vært fint for mange som går og sykler, men også upraktisk for de som bruker denne veien til å krysse sentrum med bil i dag. Dette burde jeg selvsagt presisert i intervjuet.

Mulig det er for tidlig å vurdere en slik endring i trafikkmønsteret.

Uansett var dette bare et personlig ønske jeg uttrykte på spørsmål fra journalist. Det er selvsagt opp til kommunen å styre biltrafikken i sentrum.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags