Busstopp midt i gata – på forkjørsvei med mye trafikk!

– Et av de verste stedene er utenfor domkirken i Fredrikstad. Her er det veldig mye trafikk og man skulle  tro   man ønsket at trafikken skulle flyte så bra som overhodet mulig, skriver Andersen om holdeplass der vi ser bussen på vei til byen.

– Et av de verste stedene er utenfor domkirken i Fredrikstad. Her er det veldig mye trafikk og man skulle tro man ønsket at trafikken skulle flyte så bra som overhodet mulig, skriver Andersen om holdeplass der vi ser bussen på vei til byen. Foto:

Av

– Hvem i all verden har funnet på noe så idiotisk, spør Tommy Andersen om bussholdeplasser der bussen må stanse i gata. Han mener holdeplassen ved Domkirken er det verste eksempelet.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg har lenge lurt på hvorfor man lager busstopp midt i gata eller veien. I Fredrikstad-området gjelder dette for flere svært trafikkerte forkjørsveier. Ved flere tilfeller i det siste har jeg blitt stående i kø bak en buss som har stoppet midt i veien for å ta på eller slippe av passasjerer.

Et av de verste stedene er utenfor domkirken i Fredrikstad. Her er det veldig mye trafikk og man skulle da tro at det var et sted man ønsket at trafikken skulle flyte så bra som overhodet mulig. Men nei da. Her har et glupt hode funnet ut at det er smart med et busstopp midt i veien.

Jeg har ved flere anledninger stått ganske lenge her da dette er et stopp som mange som skal videre med tog benytter. Noen av disse skal ikke bare gå av bussen, men de skal også under bussen for å hente frem sin bagasje. Dette kan ta laaaaang tid enkelte ganger. I dag var det en hel barnehage som skulle av bussen mens vi (etter hvert mange biler) sto og ventet på at bussen skulle kjøre videre. Man kan ikke annet enn undres på hvem som har funnet på noe så idiotisk som å legge busstopp midt i veibanen og da særlig på forkjørsveier med mye trafikk.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags