Gå til sidens hovedinnhold

BPA-takk til alle verdifulle politikere i Fredrikstad

Artikkelen er over 3 år gammel

– At dere enstemmig valgte å gå for Norsk Standard på møtet forrige onsdag, forteller oss mye, heter det i den varme takken til byens politikere fra Likeverdsalliansen.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi i Likeverdsalliansen ønsker å sende dere alle en varm takk for den verdifulle dialogen vi har hatt i prosessen der Fredrikstad kommune skulle lyse ut ny BPA konsesjon. Dere har imponert, og rørt oss med deres engasjement, deres evne til å innhente kunnskap, til å opparbeide dere kompetanse på dette feltet. Vi vet også at uansett standpunkt ønsker dere alle det beste for byens innbyggere. At dere enstemmig valgte å gå for Norsk Standard på møtet forrige onsdag, forteller oss mye.

For ved å velge Norsk Standard, forteller man noe om et verdisyn. Om en holdning som skal prege vår by og vår kommune fremover; Nemlig likeverd, inkludering og deltakelse for alle. Ved at dere enstemmig valgte å gå for Norsk Standard på møtet i går, forteller det oss at dere lytter. Dere har inkludert og dere har etterspurt.

Vi i Likeverdsalliansen har jobbet for å bevare hovedintensjonen med BPA, nemlig å sikre at mennesker med stort behov for praktisk bistand, en større mulighet til å ta ansvar for eget liv og egen velferd. Samt å fremme forståelse for brukerdialog, som er en grunnleggende rettighet for å bli hørt i beslutninger som påvirker brukerens eget helse og liv.

Likeverdsalliansen vil fortsette i vårt arbeid for å fremme disse verdiene i vår kommune. Vi ønsker å holde de levende sammen med dere. Om dere skulle ønske våre innspill, våre tanker, våre refleksjoner – så kontakt oss. Når som helst. Vi vil være her. Som dere har vært for oss.

«Hope is something we do with others». Dere har gjort håp sammen med oss; innbyggerne i Fredrikstad kommune.

Tusen, tusen takk fra Likeverdsalliansen i Fredrikstad.

Les også

Likeverdsalliansen samler mennesker med nedsatt funksjonsevne

 

Kommentarer til denne saken