Ny bowlinghall? Jeg er med!

– Folket savner «Mester'n» og en bowlinghall for å treffes, spille, ta en cola/pils sammen og møtes til hyggelig samvær, skriver Jon-A. Johansen.

– Folket savner «Mester'n» og en bowlinghall for å treffes, spille, ta en cola/pils sammen og møtes til hyggelig samvær, skriver Jon-A. Johansen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Jeg er gjerne med på å planlegge og starte en prossess for å få en ny bowlinghall i Fredrikstad. Er det flere som er med? spør Jon-A. Johansen.

DEL

Leserbrev 

For en stund siden var det en som etterlyste ny bowlinghall i vår kjære by, det kan jeg være enig i. I Sarpsborg har vi to bowlinghaller, faktisk er det litt tråkig at vi ikke har en ordentlig hall tilgjengelig i byen vår. Vi har en i Kongsten, men den er liten og stadig opptatt med diverse klubber som bruker hallen.

Da jeg begynte i Fredrikstad bowlingklubb for noen år tilbake, savnet jeg en litt større hall å boltre oss på, hva om bowlingklubbene i byen samles for å få en ny hall i byen vår? Jeg selv har lenge lekt med tanken på å få bygget opp en ny hall i byen, med sentrumsnær plassering, eventuelt på Værste-området.

Hva med å få en bowlinghall inn i Arena Fredrikstad?

Tidligere i 2017 tok jeg kontakt med Trond Delbekk i Værste A/S hvor jeg spilte inn forslaget. Det står tomme lokaler på stadion, og det er også andre tomme lokaler over der som kan brukes. Ellers tenkte jeg kanskje å spille inn forslaget for vår kjære ordfører, hva med å få en bowlinghall inn i Arena Fredrikstad? En bowlinghall kombinert med en ungdomsklubb hvor ungdommen kan møtes for å spille enten tv-spill, eller pc-spill eller biljard og så videre. Det hadde vært noe å få til i Norges mest attraktive by.

I går laget jeg en spørreundersøkelse på Facebook, hvor jeg spurte om Fredrikstad trenger en ny bowlinghall. Per nå er det 26 som har svart, og av de 26 er det 25 som svarer et klingende ja. Dessverre koster det penger å starte en bowlinghall med utstyr og det som må til. Hadde vi fått med næringslivet, fått tak i rimelige lokaler og hatt kommunen/Værste  med på leken, så tror jeg at en bowlinghall hadde nærmet seg med stormskritt. For folket savner «Mester'n» og en bowlinghall for å treffes, spille, ta en cola/pils sammen og møtes til hyggelig samvær. Jeg er med! Og er gjerne med på å planlegge og starte en prossess rundt det. Er det flere som er med?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags