Viktig satsing på Borg havn

Containerskipet «Electron» på vei ut fra Borg Havn. Den vanskelige farleden til Fredrikstad setter losene på prøve.

Containerskipet «Electron» på vei ut fra Borg Havn. Den vanskelige farleden til Fredrikstad setter losene på prøve. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Frp satser på transport og næringslivet, skriver Ulf Leirstein og Leif Eriksen. De trekker særlig frem at partiet i regjering setter av én milliard for å bygge ut farleden til Borg havn.

DEL

Leserbrev 

Fremskrittspartiet er opptatt av å satse på næringslivet i Østfold. Vi vet at den vareproduserende industri utgjør en betydelig del av næringslivet i fylket. For oss er det derfor viktig å styrke transportårene inn og ut av fylket, slik at varene kommer trygt frem til rett tid. Det er avgjørende ikke bare for forbrukerne, men også for næringslivet i Østfold som helhet. Det er derfor det i regjeringens nye nasjonal transportplan ligger inn midler til å bedre transportårene i fylket.

Mye av godset som skal ut av fylket fra Nedre Glomma-regionen fraktes i dag på båter. Det gjør at næringslivet i området er avhengig av gode og forutsigbare havneforhold. Det er derfor Fremskrittspartiet i regjering setter av over én milliard til utbygging av Borg havn i ny nasjonal transportplan. Denne utbyggingen skal sørge for at større lastebåter kan anløpe havnene, og redusere risikoen for grunnstøting. Det er viktig for at bedriftene i området skal kunne ekspandere og utvikle seg i takt med etterspørselen i markedet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags