Det vi snakker mest om nå, er bompengeringen i Fredrikstad og den splittelse av en kommune og de vanskelighetene innbyggerne i denne kommune kommer ifra 2018. Samtidig skal bussrutene reduseres og takstene skal opp. Dette er jo helt galskap.

Parkeringsavgiftene skal også opp, men dette er på en måte forståelig. Etter at bomringen er satt i gang, vil nok ikke mange bruke disse.

Jeg synes synd på de foreldre som har flere barn som skal både hit og dit på fritidssysler etter skoletid. De skal få en ganske stor ekstrautgift i tiden som kommer.

Så kan man lese at «man kan jo bare skaffe seg en elbil da». Det er ikke alle som kan skaffe seg en elbil. Mange har ikke penger til det. Og etter noen år må nok de også betale!

Man kan jo bli forbannet når noen elbiler kommer med fire piggdekk på vinteren. Forurenser ikke disse like mye som andre biler eller mer enn dem som kjører piggfritt?

Ny forskning i Sverige sier at produksjon av et stk. batteri til Tesla forurenser så mye at en ny dieselbil eller en bensin-/hybridbil kan kjøre 150 – 200 tusen kilometer, ja du leste riktig 150-200.000 kilometer. Dette tilsvarer ca. 10–15 års normal kjøring, og dette er bare for produksjon av det ene batteriet til den ene Teslaen. Og etter ca. 15 år skal dette batteriet destrueres.

Hva tror de i MDG (Miljøpartiet de grønne, nå på folkemunne kalt Miljøpartiet de gale)?

Lokalt er nok elbil miljøvinner, men puster vi ikke egentlig i samme luft her i verden, eller hva tror de i MDG (Miljøpartiet de grønne, nå på folkemunne kalt Miljøpartiet de gale.) Det at Fredrikstad kommune splitter egen kommune og sin befolkning vil jeg klassifisere som utilgivelig. Godt valg om to år.