Nygård, bompenger tar fra oss det vi skulle brukt på sentrumshandel

– Det blir ikke lenger like  folksomt i sentrum etter at bomringen åpner, er Steinar Kleivens melding til ordføreren.

– Det blir ikke lenger like folksomt i sentrum etter at bomringen åpner, er Steinar Kleivens melding til ordføreren. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Steinar Kleiven: – Nygård, du har vært en foregangsmann når det gjelder å satse på sentrum, men med bompengene du innfører tar du ifra oss de pengene vi skulle bruke på sentrumshandel.

DEL

Leserbrev

Leser at Nygård mener vi ikke kan få nye veier uten bompenger. Er det mulig at en partileder i et parti som har bygd de fleste veier i Norge uten eneste krone i bompenger,til og med før Norge var en oljenasjon, og skryter av at vi er et av verdens rikeste land, ikke husker hvordan staten finansierte veier tidligere.

Nygård, kan det være slik at vi har en regjering i dag som av ulike årsaker sender så mye penger ut av landet til skryteprosjekt o.s.v. at det ikke er penger tilbake til de oppgaver som staten har lovet oss, i bytte mot at vi er solidariske og betaler skatt? Er det derfor Fredrikstad må spare penger til skole og omsorg, vedlikehold av eiendommer o.s.v. for at vi har politikere i Fredrikstad som bruker så mye penger på ikke lovpålagte prosjekt, at kassa er tom?

Bompenger er usosialt, Nygård, hvorfor tror du det er så stort marked for privatskoler i kommunen? Kan det være for at en del foreldre mener det satses for lite på elevene? Og nå skal det spares enda mer. Nygård, du har vært en foregangsmann når det gjelder å satse på sentrum, men med bompengene du innfører tar du ifra oss de pengene vi skulle bruke på sentrumshandel.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags