OBOS har kjøpsmodell som Ap-medlemmer etterlyste

– Her i distriktet har vi blant annet tilbudt denne ordningen ved utbyggingen på Begbyåsen, forteller Steinar Frølandshagen.

– Her i distriktet har vi blant annet tilbudt denne ordningen ved utbyggingen på Begbyåsen, forteller Steinar Frølandshagen. Foto:

Av

Regiondirektør Steinar Frølandshagen forteller om OBOS-ordningen som gir rabatt ved boligkjøp i dette svaret til Tore Leif Gundersen, William Gulbrandsen og Leif Johannessen som etterlyste boligpolitikk for alle.

DEL

Leserbrev

I kronikken «Ønsker Fredrikstad-samfunnet en boligpoltitikk for alle?» som ble publisert 2. januar, hevder tre mangeårige Ap-medlemmer at OBOS bør ha en stor oppgave når det gjelder utvikling av modeller for en enklere inngang til boligmarkedet.

OBOS har allerede en slik kjøpsmodell. Med «OBOS Bostart» kan du kjøpe en helt ny bolig til en lavere pris enn ordinær markedspris. Her i distriktet har vi blant annet tilbudt denne ordningen ved utbyggingen på Begbyåsen.

OBOS Bostart har ingen aldersgrense. Du kan velge å kjøpe med OBOS Bostart uansett hvor du er i livet – enten du er ung eller gammel.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags