Biskopen: Ser frem til invitasjon fra Frp

– Jeg deltar der jeg blir invitert, skriver biskopen. Bildet er far juletrebrenning på Narnte i 2013 da han snakket om amnesti for asylbarn.

– Jeg deltar der jeg blir invitert, skriver biskopen. Bildet er far juletrebrenning på Narnte i 2013 da han snakket om amnesti for asylbarn. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Biskop Atle Sommerfeldt ser ikke noe problem med å delta på et politisk møte. – Jeg deltar der jeg blir invitert, skriver han.

DEL

Leserbrev 

Bjørnar Laabak synes det er upassende at kirken velger politisk ståsted siden jeg skal delta på SVs årsmøte i Fredrikstad.

Når jeg deltar på en samling i en moske betyr det ikke at jeg er blitt muslim.

Her foreligger det en misforståelse. Når jeg som biskop  deltar på en partipolitisk arena, betyr det ikke at jeg dermed markerer politisk ståsted. Dersom det kommer en invitasjon fra Fredrikstad Frp til å delta på deres årsmøte, stiller jeg med glede  også der. Forutsetningen er at jeg gis anledning til å presentere kirkens og mitt  syn.

Når jeg deltar på en samling i en moske betyr det ikke at jeg er blitt muslim. Derimot betyr det at jeg som biskop og kirken generelt skal og må delta med mitt syn og verdigrunnlag på ulike arenaer. Jeg ser frem til invitasjonen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags